Станислав Цанов - БВП #13

  Показвания 249,980

Бахти Великия Подкаст

преди 3 месеца

За да рекламирате в подкаста, направете регистрация като бизнес на Voiz.bg - voiz.bg/b2bRegister/ , след което поръчайте банер реклама от моя профил на платформата.

Ако искате видеопоздрав, поръчайте от линковете по-долу.
От мен - voiz.bg/lyubo/
От Розмари - voiz.bg/rosemarie/

Абонирайте се и за подкаст канала, в който ще качваме само клипове - bgpost.info/face/Ze2...

Подкастът в Spotify: open.spotify.com/show/2l0VH0S...

СТАНИСЛАВ ЦАНОВ - @Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ

ЛЮБОМИР ЖЕЧЕВ
BGpost - bgpost.info/face/Yv6...
Instagram - lyubo_zhechev
Facebook - lyubomir.zhe...
TikTok - www.tiktok.com/@lyubo_zhechev
Email: lyubomir.zhechev@yahoo.com

РОЗМАРИ
Instagram - i.am.rosema...

Коментари
Dimo Dimitrov
Dimo Dimitrov преди 16 дни
Субсидирането на партии от Русия или която и да е друга чужда държава и/или организация не е задължително да е в стойност с много нули след първата цифра. Парите, които "спонсорите" осигуряват са само за основа, и ако съответната партия съумее да се възползва от тях, тя ще има възможност да си набави самостоятелно и други и повече пари. Идеята на спонсора е, вкарвайки съответната партия във властта да си осигури влияние и възможности, и не се интересува особено, как партията ще създава сама за себе си икономически възможности, ако те не засягат интересите му (на спонсора). Освен това, никой няма да размята публично парите от спонсора и да парадира с тях. Така че, измъкването с "Няма ги парите - значи такива не са давани" леко издиша.
Ivan Chonev
Ivan Chonev преди 16 дни
Ти съсипа Българския език 😡😡😡
Nikolai Borov
Nikolai Borov преди 17 дни
Любчо се изложи!Не съм вярвал,че смахнатия професор се опита да излъже детектора на лъжата!Приземето го това смахнато журналистче!
1234pumpal
1234pumpal преди 17 дни
люпчо много си лек
Костадиин Милев
Костадиин Милев преди 18 дни
Направи предизвикателство към Цанов, за това, дали е взел пари от Божков, за да прави някои конкретни видеа?!...по образ на бат Киро...
george820822
george820822 преди 19 дни
Голяма разлика в нивото. Това момче до Цанов е неподготвен
george820822
george820822 преди 19 дни
Цанов му е идол.. Но този Любо е доста неподготвен
Adrian Beliq
Adrian Beliq преди 22 дни
Дай няква кърпа ах аа а а а хаахаххааххахя а
Vlad Stan
Vlad Stan преди 28 дни
Браво Жечев. Направо го изпоти, дет се вика.
Станислав Парушев
Станислав Парушев преди 29 дни
Любо, доизглеждам тоя клип и докато слушам интервюто, пааадам брат. Тоя път се изложи тотално, ама наистина тотално! Никой журналист или водещ на предаване, или поткаст не почва да се обяснява на госта си - "ама чакай сега да ти кажа защо ти задавам този въпрос", никой! Гледам те, фен съм ти, особено, когато правиш разследвания, но ти каниш Цанов и така клякаш пред него, че то просто сори, ама...няма накъде! Ти си водещия ве брат, не адаша. Малиииии, за пръв път виждам нещо подобно. Ти позволяваш на гостът си да те упреква и ти започваш да му се обясняваш, а той като твой гост трябва да отговаря ако желае на въпросите ти. Значи през цялото - не знам можем ли да го наречем интервю ти за всеки въпрос му се обясняваш защо му го задаваш. Егати и журналистическия подход. И да, вярно е, че понякога се иска предварително да пратиш въпросите, или пък нещо от тоя род, ама да клякаш пред Цанов и да се потиш два часа...сори ама това е голяма излагация! Пожелавам ти от тук насетне никога да не повтаряш същата грешка. Че с кво Цанов е по-различен от теб?
Капитан Петко Войвода
Капитан Петко Войвода преди месец
Бат’ Любо, почитател съм на съдържанието, което ни предоставяш напълно безплатно и безвъзмездно, ама за малко да ти се разсърдя в една част, доближаваща се до Ваклинов vs Tonkin (Home edition). Клиповете ви са средно с по 50к гледания, а този с Цанов 270к, редно е провикациите да са малко по-любезно отправени...с любопитство, а не като че ли го обвиняваш ( все пак побира гледанията ви 5 пъти ). П.С. Имало една седмица в близкото минало, през която 4 поредни дни Боби Ваклинов не бил срал. На петия ден силна депресия в резултат на притиснати от фекали мозъчни нерви обхванала Бобката. Носталгия по бившите господари на халката му взела връх и той решил да заснеме един епизод сам... продължението го знаем. Ндей и ти тей
mitqtf
mitqtf преди месец
Любомире, много ти се кефя на канала! Страхотни разследвания и изобличения правиш! Но като водещ (на Бахти Великия Подкаст) издишаш..
Bobbysf92
Bobbysf92 преди месец
Браво Любо. В подкаста ясно се виждат политическите зависимости на Цанов. Жалко че никой в коментарите не го разбира.
Cvetan Pandiev
Cvetan Pandiev преди месец
Много мъжко поведение от страна на Цанов. Много вдигна летвата!
Andrei Burnazov
Andrei Burnazov преди месец
Не мисля, че някои стои зад нито един от вас. Жълтинки ще има винаги. Но адски много ме кефи как се развивате. Следя и двама ви от самото начало. Супер сте! Само напред и нагоре!
wannarockful
wannarockful преди месец
Цанов сложи Любо Хейтърчето в малкия джоб
Toi Edinestveniq
Toi Edinestveniq преди месец
но това не е лошото лошото е че си мислите че знаете
Toi Edinestveniq
Toi Edinestveniq преди месец
и двамата си нямате хабер какво значи думата невежа
Николай Р.Р.
Николай Р.Р. преди месец
Може да преименувате Канала на БПП " Бахти Потния Подкаст" Иначе готино видео!!! Успех и на двамата.
Rumen Statev
Rumen Statev преди месец
Само факта , че покани малоумника Мангъров да си пропангандира глупосите е много жалък. Всички световни учени - топ биолози и вирусилози в ЦЯЛ свят , от най-престижните университети и био компании са на едно мнение - вируса е опасен , трябват мерки и ваксини.Мангъров екплоатира глупавите българи с евтин популизъм , явно има мераци за бъдеща кариера в политиката xD
Rumen Statev
Rumen Statev преди месец
На Цанов е ясно , че не му е чиста работата и е зависим.Напуска Алфа и след 2 дена почва собствен канал и на 3тото предаване вече кани Мангъров и нз си кой.Ясно е че е под влияние на връзките си от Алфа ТВ , а и сам си каза че в Бг политическо съдържание няма как да е независимо.Отделно историята със студиото , което стои 1 година под наем без да се ползва и той го плаща е супер съмнителна xD Да не кажа абсурдна. Може би е приел да говори с Любака в опит да се оправдае , преди да го запука и да замирише xD Щото въпросителните около него са си много.От друга страна Любака подходи интелигентно като не натискаше на въпросите до край , а остави зрителя да си направи извода от реакциите. В крайна сметка винаги малките и жадните за успех отначало са независими , борбени и.т.н когато се разстнат стават зависими и влизат в общата паплач - така работи света :D
Daniel Radev
Daniel Radev преди месец
не тропай по масата.... ахахахахахах
diana todorova
diana todorova преди месец
Двамата най силни ютубъри на този етап . С крайно различен контент,но и със най интригуващите теми ! Само напред и нагоре момчета !
Любомир Митев
Любомир Митев преди месец
Дайте още една серия ако още сте приятели
Мария Атанасова
Мария Атанасова преди месец
Един мъж и едно лайно. Интересно.
Марио Георгиев
Марио Георгиев преди месец
Любчоооо кога ще пораснеш. Говориш за обективност а самият ти нямаш представа какво значи тази дума. Любчооо
Ivaylo Panev
Ivaylo Panev преди месец
Поздравления за епизода и джентълменския разговор.
Claudio Canavaro
Claudio Canavaro преди 2 месеца
Требваше порно с Розито да снимат тия пръчове!
Vladimir Popov
Vladimir Popov преди 2 месеца
Любо, занимавай се с това, с което стана известен! Не се опитвай да огряваш във всичко актуално, казвам ти го просто - не ставаш. И моля те, приведи се малко във вид, като ще заставаш пред камера, че си леко нелицеприятен.
Lucky Strike
Lucky Strike преди 2 месеца
Љубо продолжи со клипови со разобличување на други јутјубери... за вакви интервууа не си добар. Многу несигурност дури како да имаш страв од Цанов.
Fulcrum
Fulcrum преди 2 месеца
Сблъсък на Титани :D
Nikolay Nestorov Boogeyman
Nikolay Nestorov Boogeyman преди 2 месеца
Повече от очевидна е корупцията тука, за това няма развитие! Не може да сме на всякъде номер едно по спортове професии и така на там само управлението да куца, няма логика в България има супер кадърни хора и кадри не се дава възможност!
Pavel Dikov
Pavel Dikov преди 2 месеца
Цанов, голям си брат !
svetlan yanev
svetlan yanev преди 2 месеца
Любо... Изложи се...
Кумчо Вълчев
Кумчо Вълчев преди 2 месеца
Бахти тъпия подкаст не мога да кажа друго....
Radoslav Dimitrov
Radoslav Dimitrov преди 2 месеца
Любчо-Къртицата
astankov80
astankov80 преди 2 месеца
Стигнах до десета минута. Кой луд си помисли че някой ще гледа два часа?
Mario Kostov
Mario Kostov преди 2 месеца
Видно е, че е супер жега в студиото и да му дадете на Цанов пликче с една салфетка в него е меко казано скандално и несериозно - човекът напълни три кофи с пот!!! Да се смееш ли, да плачеш ли!!!
viktor v
viktor v преди 2 месеца
vodeshtiqt e mn tup
Radostina Traycheva Petkova
Radostina Traycheva Petkova преди 2 месеца
Сега разбрах защо има снимка, на която ясно се вижда надписа Русия зад стола на госта в студиото на "Цанов напред и нагоре". Клиповете в този канал са модерни и привличащи вниманието, но пак копейковците като че ли излизат от нафталина, за да ни напомнят за себе си, облечени с нови дрешки, съвременни. Славяните (slave, esclavo), роби на западните им господари се говореше че стоят зад "Атака". Има много ютубъри, на които видеата не са демонетизирани, не знам дали демонетизирането е завинаги, мисля че не. Ако се оставиш приходите ти да са само от едно място, примерно "Пейтриън" или което и да е се превръщаш в слуга на този, който ти плаща. И тази зависимост не може да гарантира обективност. Русите ни направиха проблема с Македония, за да помпат велика Сърбия за наша сметка, а сега казват че "славянската" писменост (и с това ни тъпчат) е дошла от македонските земи. Даже и медалите от художествената гимнастика ни искат, но ние снимки им слагаме.
Tenio Bulgaria
Tenio Bulgaria преди 2 месеца
Респект към Цанов!!!Достоен мъжкар с чест..Малка свещичка в медийната тъмнина
xykers
xykers преди 2 месеца
мноо ми хареса как ви е топло и се потите. любимия ми момент е когато на Цанов му свършва водата но продалжава да пие :D
Aneta Richi
Aneta Richi преди 2 месеца
Хубаво студио , говорите много , климатик няма поне един вентилатор да имаше . Браво че издържахте толкова време на тази температура !
Dimitar Angelov
Dimitar Angelov преди 2 месеца
Бат Любо еее решил дори и вода да не дава на гостите си докато някой не му купи климатик .Моля призовавам всички абонати да съберем по пет лева да купим някакъв климатик няма значение 2опотреба ли ще просто да има там нещо да ги охлажда че иначе бат Любо тря си смени канала на бахти( потниякаст.🇧🇬💪🤣🤣🤣🤣🙃😂🇧🇬🇧🇬)
Чакала
Чакала преди 2 месеца
Водещият е долнопробен беден интригант
Tss P
Tss P преди 2 месеца
Любо, излагаш се като кифладжия, ще започнат да ти припадат гостите в тези условия. 🤦‍♀️🤣🤣🤣
Стфан Глухарски
Стфан Глухарски преди 2 месеца
Любо ти си шибана легенда
Илия Топуров
Илия Топуров преди 2 месеца
Не ми харесва как задава вапросите
Ivan Stoyanov
Ivan Stoyanov преди 2 месеца
"Спести от скъпото гориво на Шевролета, вземи евтин Климатик" - безценно!
Stefan Stoyanov
Stefan Stoyanov преди 2 месеца
Той Цанов си е естествен. , няма криене и недомльвки, честно работещо момче, 30 години си мечтая така да си работим в Бьлгария
bari banderas
bari banderas преди 2 месеца
Любо Юбо казах ти да не се занимаваш с политика и подкасти излагаш се и ще си изгубиш доверието и абонати не се прави на"Мисирка" !!!
Todor Iliev
Todor Iliev преди 3 месеца
Проблема е сигурно в теб. Интересно е заради госта и начина на говорене. Но водещия не може да говори, това е нещо което трябва да обърне внимание. Като се вслушам в тона му и е пълно с грешна интонация, ами работи още, че да се получи нормално. Това същия водещ ли е който убиждаше един от Биг Брадър с лични нападки по случая с Липован. Това е долна топка първо, второ водещия е много далеч от това което трябва да е като личност самия той. Оправи си поведението, дражнещо е за някои важни хора
Marin Sotirov
Marin Sotirov преди 3 месеца
бахти тихия звук имат тия микрофони. Усилите ги малко др път бре
khdjas
khdjas преди 3 месеца
Добре че е Цанов да закичиш гледания
Иван Георгиев
Иван Георгиев преди 3 месеца
Пълен провал сте, г-н Жечев. Още с прочитането на името на канала Ви, го разбрах. Никакъв професионализъм.
ArmyZ
ArmyZ преди 3 месеца
Тоя fade накрая беше само за да кажеш че си обработил нещо
Ilya Bebov
Ilya Bebov преди 3 месеца
Любчето е нагло типче, обаче му минава номера ;)
Wolfenstein
Wolfenstein преди 3 месеца
Когато неудържима сила се срещне с неподвижен обект:
Nikola Vasilev
Nikola Vasilev преди 3 месеца
Много е тъпо да накъсаш подкаст с Реклами през 5 минути... Ясно е че трябва до пада по някой лев, ни лично аз не бих изгледал цял друг твой клип, заради честите реклами. Този беше изключение , защото харесвам Цанов.
Andon Popchev
Andon Popchev преди 3 месеца
Възхищавам се на търпението на Цанов. Водещия е пълен олигофрен!
Stay hungry
Stay hungry преди 3 месеца
Само това полуизсъхнало цвете не ми е ясно какво прави там
Mariya Pavlenko
Mariya Pavlenko преди 3 месеца
Този клип го изгледах само заради Цанов. Не знам кой Ви е убедил, че можете да говорите и водите подкаст, но определено не е вашето нещо!
Stoian Pepeliankov
Stoian Pepeliankov преди 3 месеца
аре е Любчо..качи нещо в тоя youtube 2 седмици минаха
mikimaus arabadjiev
mikimaus arabadjiev преди 3 месеца
Браво Цанов, за военния неутралитералитет, и поканата на 4етерите партий
Безетикети ИбезЕГНта
Безетикети ИбезЕГНта преди 3 месеца
Любо много си завистлив, не можа да го хванеш.
Безетикети ИбезЕГНта
Безетикети ИбезЕГНта преди 3 месеца
Аз щях да си нося пешкира.
Marti Parti
Marti Parti преди 3 месеца
Искам да попитам дали когато си тренирал бразилско джиу джицу и си тренирал граплинк , не ти е било удобно ги-то си тренирал с nogi
Аделина
Аделина преди 3 месеца
Любо ли си какъв си тав,все тази,в качеството си на какъв подложи това добро момче на кръстосан огън,и го притесни,а ааааа???От глупавите ти лигавения нищо не се разбира,като си смел направи добри видеа с теми полезни за хората,а не тинтири-минтирите само за да си монетиран,хайде бее,и ти си тръгнал да поставяш това момче на кръстосан разпит,със въпроси внушаващи неговата почтеност,нямам .думи.....хайде виж самия себе си първо!!!
Krasimir Ivanov
Krasimir Ivanov преди 3 месеца
Две неща: - Волен Сидеров не би присъствал на откриването и на павилион за слънчоглед ако няма да има изгода след това; - говореща глава може да си само на прогнозата за времето, а дори и тя е политизиран в тв. Алфа; Водещият... безумно слаб, страхлив и безличен. Да разобличаваш задочно безхарактерни палячовци като Ричард или Петканов е едно, да водиш продуктивен диалог е съвсем друго. Беден речник, неподготвеност, незапознатост гарнирани с вече споменатите личностни дефицити, водят то подобни 'интервюта'.
Vasil Yordanov
Vasil Yordanov преди 3 месеца
Г-н Жечев, направи ми силно впечатление ваше изказване за желанието на партия "Възраждане" за излизане от ЕС. Бих желал да си направите труда да проверите това Ви твърдение, преди да декларирате подобно нещо!
Моника Пантелеева
Моника Пантелеева преди 3 месеца
Хубаво интервю. Не ми харесва озвучаването. Но от някъде се започва :) предполагам след време ще се подобри техниката. Успех! Напред и нагоре! :)
Mario Stoyanov
Mario Stoyanov преди 3 месеца
Любомир Стойков е професорът.
Nlkolay Zagorski
Nlkolay Zagorski преди 3 месеца
Цанов varti opaschka kato star lisuger a tova video mnogo mi haresa zaschtoto mi omrazna ot nezavisimi i bezpartiini po tehni dumi. Neka znayat horata koi, koi e. Otnosno parite mi se struva che poslagva zaschtoto Ilchovski v efir kaza zaschto se e otkazal da dade intervu na Цанов. Saobschti li mu che Цанов e vzel edna torba s pari za da go zlepostavi....a gospodina se pravi che ne e chul....kolko udobno i Boiko taka kazva- ne go poznavam )))) sega ostava Цанов da napravi partiya i da zamesti Slavi v sledvaschtite izbori....a ima hubavi materiali no yavno v BG e moderno da se pravi kascha ot otkriti i zadkulisni piesi za da se schaschka naroda...
Кирил Йорданов
Кирил Йорданов преди 3 месеца
Ами,като не можете да нучите НИЩО,което ще ви е от полза в тези университети,какво ажеба
DGONI PENNCOV
DGONI PENNCOV преди 3 месеца
В тази територия има ли патриоти??????????? Слави Т. се изплю във вратът на народът, и И НЯМА ПРОТЕСТ?? НЯМА ВИЛИ?? НЯМА ТЪЛПА С ВИЛИ ПРЕД КВАРТИРАТА НА СЛАВИ???? Дори само заради министърката на образованието която предлага. А заплахата срещу Орбан - тоест - че Слави е за пропаганда на секс и еднополова любов сред младите?? А заплахата от ликвидиране на българската държава???
иван иванов
иван иванов преди 3 месеца
Любо На микрофона само Жечев
Hristo Anastasov
Hristo Anastasov преди 3 месеца
Любо - зле подготвен си, зле си задаваш въпросите, не приемаш аргументацията, отговарящ ехидно с "да, добре, ок", обясняваш се като ученичка "ама аз да те питам", "ама аз пак казвам". Целият потенциал беше реализиран от Цанов.
Michel Cernev
Michel Cernev преди 3 месеца
Blagodarq, Otlichno Interview
zucktozawl
zucktozawl преди 3 месеца
1:58:38 мале, цанов как запецна... леко бе цанов, кажи нещо, що така от мутра стана господин пелтек бе цанов
Hermaphroditolog
Hermaphroditolog преди 3 месеца
Може ли в такъв голям разговор да забравите за криптото на Борисов и Ружа.?!!! КОЙ й напълни "минния басейн" с толкова много крипто.? С какво, ако не от дейта центровете на КТБ (ВЭБ/ВТБ).?
BokeTa
BokeTa преди 3 месеца
Тоя водещия е бахти неподготвения балък. Пълен лешпер
Anelia Vanova
Anelia Vanova преди 3 месеца
Харесвам Цанов. Не само е емоционално интелигентен, а и изключително ерудиран. Отговорите на въпросите му са обмислени и умерени. Мисля, че това е точният тон да си кажеш откроменното мнение без да се забъркваш в интриги, да плюеш и да станеш неудобен за някого.
Dimitar Gudev
Dimitar Gudev преди 3 месеца
Яко беше накрая като започнахте да спорите и най-важното се изслушвахте, това толкова много липсва изобщо в телевизионни ефир
Велизар Иванов
Велизар Иванов преди 3 месеца
Един климатик да беше сложил е това мазе
mitio nikolov
mitio nikolov преди 3 месеца
братле, това по скоро е жълто студио, не на подкаст 😀 за там си, не за подкасти
Dennis Mihaylov
Dennis Mihaylov преди 3 месеца
човек сложи един климатик цанов стана вир вода
Illusion772
Illusion772 преди 3 месеца
Любо излагаш се, погледай малко Джо Рогън и виж колко време говори той, като златен стандарт на подкастовете, а ти не млъкваш! И не стига, че не млъкваш ами и спориш с гостите! Айде изкарай го това его от картинката малко, лятото се провали с риалитито, изцяло заради егото ти!
mitio nikolov
mitio nikolov преди 3 месеца
маняка си мисли, че с два изгледани клипа ще го срази, тва е по скоро жълто провокативно предаване от колкото подкаст🖕
trutacgear
trutacgear преди 3 месеца
Проблема с университетите в България е цялостен фирмите твърде късно се обвързаха с университетите така беше и с моята специалнсот голяма част от фирмите фалираха и останаха само една две фирми и Бояна филмс в последствие след 2005 и все още този въпрос не е решен саздават се едни кадри които няма къде да се реализилрат повечето стават сервитьорки с више образование ....!А в "Пейтриен" знаеш ли кое собственника каква е разликата от една и другата диктатура ...??
Георги Неделчев
Георги Неделчев преди 3 месеца
Цановката ги прай да grow-ват, ще стане известен и Любчо. 10к събс и 170к views, евала. Великия подкаст с любезното съдействие на Цанов! Я дайте да видя този клип с кръга и 2к манги.. 😃
Калин Иванов
Калин Иванов преди 3 месеца
Жечев много тъпи въпроси хахах направо не знам дали ти ги разбираш 😄 много си прост
Mariq Radulova
Mariq Radulova преди 3 месеца
Хареса ми клипа, защото е с Цанов. Не ми хареса, че домакина не се беше подготвил добре с въпросите и идеите си за провокация. Иначе не ми доскучаха 2та часа…но принципно си е доста време и можеше да се раздели на 2 части..
AwayTuturutuu
AwayTuturutuu преди 3 месеца
Един вентилатор да нямате... Махленска работа. Браво за Цанов както винаги.
David'BleachA'Dimov
David'BleachA'Dimov преди 3 месеца
52:37 Казва, че прави абсолютно сам всичко обаче след това имало някакви момчета, които са му помагали с анимациите и тем подобни.Всичко са кофти съмнителни индивиди и не разбирам защо са опредялани като ''Дилъри на истината", а каква истина само те си знаят...
Аз Знам ॐ
Аз Знам ॐ преди 3 месеца
Цанов, аз съм на 15ти април :D
daniboybye
daniboybye преди 3 месеца
Респект Любо, но с този плакат ходи при Фандъкова, не си прави евтин PR.
Е.P.
Е.P. преди 3 месеца
Стеснения път в Студентски град ще се оправи.
Tsvetan Radev
Tsvetan Radev преди 3 месеца
Подкаст и поТкаст
Красимир
Красимир преди 3 месеца
Усещате ли как Цанов ще е новия лидер на партия АТАКА, и ще му отива да е алфа, за разлика от сегашния им ВОЖД..хаха.. Може би, тази партия е бъдещето на България?
Rositsa Dimcheva
Rositsa Dimcheva преди 3 месеца
По-непрофесионално водене и организиране май не съм виждала 🙄🤯 "както и да е" през няколко минути, странни физиономии от страна на водещия....обстановката в студиото направо не ми се коментира, цяло чудо, че гостът не си тръгна по средата.
Mehmed Syuleyman
Mehmed Syuleyman преди 3 месеца
Извинявам се за намесата, но разликата в класата, стила и във всичко що се отнася за водене в ефир.... Не искам да споменавам, че стана за смях, домакина на "шоуто"... Колкото и да се пише е излишно... Яд ме е на Цанов, че обръща внимание на такива аматьори. Т.е. може би им помага да им се вдигне рейтинга с негово участие в "подкаста" на тоя човечец, който няма собствено мнение и мисъл......
The Blank Channel
The Blank Channel преди 3 месеца
ПоТкаст ли бе да го опишеш...
Конкурс за гадже на Дзами - БВП #17
57:10
Бахти Великия Подкаст
Показвания 29 хил.
Trying The SQUID GAME Honeycomb Candy Challenge
10:13
Stokes Twins
Показвания 23 млн.
SQUID GAME в реалния живот с YouTube-ри !
20:11
Pavel Kolev & Icaka
Показвания 83 хил.
Kuruluş Osman 67. Bölüm
2:15:01
Kuruluş Osman
Показвания 1,6 млн.
"Бойко взе ПАРИТЕ" - разговор с Васил Божков
48:55
Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ
Показвания 1,3 млн.
При ТоТо - СПЕНС : Full Episode ( #PriToTo )
1:52:11
ToTo Yotov
Показвания 198 хил.
2&200podcast: Станислав Чакъров (еп. 94)
3:21:34
2\u0026200 podcast
Показвания 21 хил.
При ТоТо - Геро : Full Episode ( #PriToTo )
2:16:57
ToTo Yotov
Показвания 256 хил.
Пирамидаджиите влизат в затвора? - БВП #18
1:53:14
Бахти Великия Подкаст
Показвания 52 хил.
Yoana Yokko - БВП #12
1:33:18
Бахти Великия Подкаст
Показвания 69 хил.
ОБЩУВАЙ ПРАВИЛНО с Хари Хараламбиев / Soft Skills
2:24:46
Стан и Никола
Показвания 22 хил.
Садхгуру - Излечи себя мыслью
19:52
Садхгуру - канал на Русском
Показвания 182 хил.
Trying The SQUID GAME Honeycomb Candy Challenge
10:13
Stokes Twins
Показвания 23 млн.
SQUID GAME в реалния живот с YouTube-ри !
20:11
Pavel Kolev & Icaka
Показвания 83 хил.
Kuruluş Osman 67. Bölüm
2:15:01
Kuruluş Osman
Показвания 1,6 млн.
ПОЗНАЙ ВКУСА...БЕЗ ВКУС и ОБОНЯНИЕ
18:22
'Айде БГ
Показвания 117 хил.
Dota 2 The International 2021 - Main Event - Final Day
11:54:56
dota2
Показвания 4,3 млн.
Kardeşlerim 24. Bölüm @KARDEŞLERİM 16 Ekim 2021
2:26:39
atv
Показвания 2,9 млн.
Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm
2:30:33
Kanunsuz Topraklar
Показвания 368 хил.
Minecraft Death Shuffle...
28:17
Dream
Показвания 10 млн.