МЪЖКИ РАБОТИ - 1г. СЛЕД ПРИСАЖДАНЕТО НА КОСА / БИЗНЕС / ФИТНЕС

  Показвания 123,663

Mama Model & Ludia Reporter

преди 26 дни

Привет на всички!
Реших да направя нова поредица в нашия канал, която кръстих символично "Мъжки работи". В нея ще споделям мнението си по различни теми, които засягат мъжете. Разбира се, дамите също могат да се чувстват поканени :))
В днешното видео ще споделя с вас искреното ми мнение за крайния резултат на трансплантацията на коса, която си направих преди точно 1 година.
Ще ви разкажа и малко повече за бизнес начинанията, които започнах да реализирам от началото на годината. Едно от тях е с моя приятел Дзами, а другото се нарича "Нищо" и в него също имам партньор - Миро, с когото ще развиваме този проект.
Накрая ще споделя повече подробности за моя 90 дневен хранителен и тренировъчен режим, кое мобилно приложение ползвам като треньор и диетолог, както и какви хранителнио добавки приемам в момента.
Абонирайте се за BGpost канала ни: bgpost.info
TikTok Петканови: www.tiktok.com/@petkanovi
Instagram Дани: daniell_petkanov
Всяка седмица ново видео!

Коментари
Lyubomir Lyubenov
Lyubomir Lyubenov преди ден
Дани, жена ми каза ,че си природно тъп.
Zahary Todorov
Zahary Todorov преди 8 дни
Пак скрити реклами. Казвай ги тия работи бе пич. Не е честно спрямо аудиторията.
Bell Nose
Bell Nose преди 9 дни
Това е резултат от Esthetica (Операция Без Лекар) ! има добри лекари В Турция!
KikoAlexiev
KikoAlexiev преди 9 дни
Дани, не мога да намеря в търговския регистър информация за My body creator. В сайта на MBC също няма информация. Може ли дадеш малко повече инфо за тях? Кой стои зад тях/него?
maximoff_CSGOworld
maximoff_CSGOworld преди 10 дни
Братле като човек който е преминал през такова нещо... в момента в който започна да описваш дилемата дали да си направиш операцията в България и, че въпросния лекар имал уау резултати (резултатите са му наистина УАУ) и наистина трябваше да се довериш именно на него,а не да правиш грешката с Турция.Не ме питай от къде знам за кой става въпрос,понеже по дадената от теб информация само един единствен човек прави такива невероятни чудеса и цената за графт съвпада именно с неговата.За съжаление аз направих същата грешка като теб, и вместo да отида при д-р Ц.З., се подведох по ниската цена и направих грешка... и между другото позволи ми да те поправя относно фразата ти,че нямало как да се направи толкова гъста както е била когато си бил на 15 или на 20г.. може да се направи ОЩЕ по гъста от тогава ;) И това може да го направи именно въпросния лекар на който не желая да пиша цялото име,но и двамата знаем кой е ;) Ако решиш да си правиш корекция, направи си услуга и ме послушай,довери се на него, той е човека ! Успех.
hilievbg
hilievbg преди 10 дни
Аз си трансплантирах коса в същата клиника след като гледах видеото ти от март и вече 8 месец след процедурата резултата е много зле. Нямам абсолютно никакъв резултат и съм доста по зле от колкото преди трансплантацията. Хора не ходете в тази клиника. Ще съжалявате
Bell Nose
Bell Nose преди 8 дни
@hilievbg Първо все още не знаеш операцията извършена от техници там няма Спелиасти! искаш парите си обратно ...
hilievbg
hilievbg преди 9 дни
Избрах Esthetica след много търсене защото по разни форуми говориха много добре за специалистите им. Решаващо беше видеото и решението на Дани та сметнах че са добри. Цената не е била фактор никога за мен. Но резултата за мен е ужасен.
Bell Nose
Bell Nose преди 9 дни
Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..заслужаваш съжаление ..в Турция има добри лекари..
Светослав Стоянов
Светослав Стоянов преди 10 дни
Дани Петканов няма комплекси, комплексите имат Дани Петканов!
Stanimira G
Stanimira G преди 10 дни
Харесвам и теб и Алекс много,но най-много ви харесвам не външно или а за това че сте много естествени и двамата.Супер непринудени и показвате ‘реалното’ , а не лъскавото,тоест фалшивото - било в отношенията или др. Адмирации и продължавайте,защото това се цени много,розов живот няма или поне е по филмите. Това ме привлече и мен като ваш последовател - а именно искреността във всяко отношение! Продължавайте в същия дух,защото втори като вас няма ;)
Martin Pingelov
Martin Pingelov преди 11 дни
Казвай от коя клиника не си доволен, братчед
Martin Pingelov
Martin Pingelov преди 4 дни
Какво общо има това с името на клиниката, от която Данчо не е доволен?
Bell Nose
Bell Nose преди 4 дни
Esthetica ( операция направена от медицински сестри, а не от лекар)
Mario Mitov
Mario Mitov преди 11 дни
Дани ти излезна страшна мастия и за пари ще ядеш лайна лъжец с малки топки си и жена ти друг ще я бута с такава мека китка
Ivan P
Ivan P преди 11 дни
Здравей искам да те попитам коя е клиниката в Турция за пресаждане на коса мерси за отговора
Alexander Panayotov
Alexander Panayotov преди 13 дни
Какаъв е този скункс
Georgi Alexandrov
Georgi Alexandrov преди 13 дни
Според мен инвестицията в автомобил е много по-важна от тази в коса, особено за мъж със семейство. Все пак в този автомобил возиш жената и децата и колкото по-сигурен и качествен е, толкова по-добре. А косата си е (основно) само за теб - на децата може да им повлияе косвено. Така че според мен си прав да предпочиташ да вложиш повече пари в автомобил, отколкото в КОЗМЕТИЧНА процедура.
Aleksandar Shankov
Aleksandar Shankov преди 13 дни
mnogo polezno Video blagodaria za sqvetite prodqljavai s videata s tep sme jiv i zdraf i mnogo uspah za napred
Александър Бакърджиев
Александър Бакърджиев преди 14 дни
По-добре си присъди малко мозък 😀😀😀
nikolayyy
nikolayyy преди 15 дни
Цена от 1400 евро за 4000 графта е направо абсурдно ниска. През октомври 2019 г. доктор Елза Банковска ми присади 750 графта по метода DHI в Солун за 1800 евро (те не падат под тази стартова цена). Около 90% от присадките оцеляха. Посоката на растеж е малко по-различна от тази на наличната вече коса, присадената коса е малко по-дебела и гъстотата не е като тази на наличната коса, но като цяло резултата е впечатляващ. При теб са нужни 3 сесии, за да постигнеш нужната гъстота. Лекарите все още не са единодушни по въпроса дали взетите от тила графти не се възстановяват във времето.
Tatyana Marinova
Tatyana Marinova преди 15 дни
Дани, този Дзами не може да има позитивно влияние върху когото и да е било, нито върху публиката ти, нито върху теб. Колкото по-рано се дистанцираш от него, толкова по-добре.
TB Tester
TB Tester преди 16 дни
Човек трябва да се обича такъв, какъвто е (за визията говоря). Тези пари биха могли да се инвестират в добро - дом за деца в нужда, организиране на курсове за нещо полезно, вдъхновявайки по този начин хора да се развиват и бъдат добре. Мислете какво ще оставите след себе си, а не колко косъма ще имате на веждата. Повърхностните работи не са нещо, с което човек би бил запомнен. Живял(а) сте достойно ако хората споменават за вас с добро докато и най-вече след като ви няма. ;)
ivan ivanov
ivan ivanov преди 16 дни
Братле говориш глупости хората правят по 2 ,3 процедури за по гъста коса.
zadimeno
zadimeno преди 16 дни
аз търся нещо за побеляваща коса
Zakos
Zakos преди 16 дни
Сериозен ли си кой те изълъга че като се земе се губи ? Ако беше така никой нямаше да има коса, косата постояно пада и на нейно място излиза друга (който се съмнява в това да посети на фризьор да го пострижат с еднаква дължина след няколко месеца да си провери под бритона и на други места сам ще се увери че има косми с дължина 3-4 пъти под основната ...не говорим за мъх а за коса сантиметри по къса от основната дължина ) косата пада порди няколко причини тоест тя не пада тя престава да се регенерира и да излизат нови косми на мястото на падналите това е - генетична разположеност,хормонален дис баланс ,забавяне на метаболизма с годините ,кожни проблеми,ето защо може да не се згъсти ако се присади ще дам пример ако имаш почва(кога на главата) която е изсушила едно лале(косам луковица) и да пасадиш друго пак ще исъхне .... затова трябва човек да се кунсултира да се намери причината (ако е кожен проблем хормонален дис баланс) и след това да се премхне ако е възможно, ако не поне да знае какъв реезултат да чака човек.Иначе евала че говори открито за проблемите си,според мен се е получил задоволителен резултат ! Дани ако четеш коментарите и мислиш за 2 процедура кожни пробреми по главата като пърхот лющене ,и колебани в хормоните да кажем дори и от хранителни добавки и тежки тренировки са доста зле за присадките .Успех с рубриката
Desislava Rumenova
Desislava Rumenova преди 17 дни
🙂
Tashun Kosapa
Tashun Kosapa преди 17 дни
и мозък си присади брато
Alexander Natov
Alexander Natov преди 18 дни
По въпроса с косата...Много често се изпуска нещо много важно, когато се говори за косопада и това е нивото на тестостерон в кръвта на един мъж. Колкото по-високо е то/ вторични белези- силно окосмяване по тялото, плътен глас, лесно трупане на мускулна маса/, толкова повече склонността към косопад е по- голяма. И оттам е разликата в резултатите при присадената коса. Мъж с високи количества тестостерон е напълно възможно просто да не се хване при него, пример Уейн Рууни. А като си замислиш, че тренировките засилват по естествен начин количеството на тестостерона, дори и без химия това влияе...На практика при някои хора е трудно хем да са с хубави тела, хем да са с гъста и буйна коса😄
Realistic Man
Realistic Man преди 18 дни
Бати катила направо блок
Еmil Еnev
Еmil Еnev преди 18 дни
Кога ще си слагаш цици?
Plamen Panev
Plamen Panev преди 19 дни
Дани, Дани.... това не си ти! Сега се мъчиш да станеш човека, който ще се хареса на женати. Даже се мъчиш да приличаш на нея с поведението си и купишщата задачи, които си поставяш. Пречупи ти психиката таз мома. Тц тц.... п.п. спирам да следвам и лайвавам
jekit0ss
jekit0ss преди 19 дни
С искреността си определено успяваш да накараш зрителите да те чувстват много близък. Аз също оплешивявам, но прическата ми е като на Johnny Sins хахахах (сети ли се сега?). Резултатът според мен е добър. Интелигентен човек си, което не ми се връзва с изреченията, свързани с Бог (който и да е той). Успехи в начинанията ;)
Damyan Popov
Damyan Popov преди 19 дни
4100 присадки това е много коса! Аз имах сходен проблем и ми присъдиха 1000 графта.... С толкова много присъдена коса е нормално да имаш подобни очаквания, сега докторът в БГ (предполагам става дума за този в Овча Купел действително работи доста скъпичко, но имам приятели, които го направиха в Истанбул и са със супер резултат, Шарков във Vderm също е много добър...
Floridd
Floridd преди 15 часа
Привет! Познаваш ли някого, който е доволен от присаждане във Vderm?
marted asddsa
marted asddsa преди 20 дни
Какви мъжки работи са това? По-скоро хомо-работи.
Asanko vlogs
Asanko vlogs преди 20 дни
bgpost.info/post/utWLuJubn5p8vnk/video
спарко рко
спарко рко преди 20 дни
требваше да покажешъ отъ близо линията на бритона дали мокъръ и не да се види какъвъ е резултата
bakzone1
bakzone1 преди 20 дни
Awe, brat ti mrudna li we? C5, brat? Мега малоумно видео. Да го беше кръстил "Женски работи"
Totko Ludnichkata
Totko Ludnichkata преди 20 дни
Другият път да си присъдиш и мозък, само това ти липсва под косата. 💩🙂
Georgi Dimitrov
Georgi Dimitrov преди 21 ден
Присъди си топки паляк
Slim Jones
Slim Jones преди 21 ден
⚡❄🌬🌊🌜💈🌁💒☁☀🌀🌈🔥💧⭐🌟⛅ *Бог прадэманстраваў сваю любоў да нас, паслаўшы свайго Сына Ісуса Хрыста, які памёр і ўваскрос з мёртвых, каб даць нам жыццё вечнае.* *Ён таксама паабяцаў вылечыць ваша цела.* *(паглядзі ў неба і спытай у яго)*
Sani Official
Sani Official преди 21 ден
Каква е цената на трансплантацията и къде точно се намира ???? 🤪
Sani Official
Sani Official преди 9 дни
@Bell Nose Благодаря 🙂
Bell Nose
Bell Nose преди 9 дни
Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..
Bulent Halibram
Bulent Halibram преди 21 ден
Нещо много кухо.
Vasil Kostadinov
Vasil Kostadinov преди 21 ден
Johny sins li hahah
bobi bobi
bobi bobi преди 21 ден
Мама модел изневерява ли ти често
sasha solakchieva
sasha solakchieva преди 22 дни
Звучиш като типичната кифла със силикон, ринопластика и още хиляда корекции по нея, която казва "ама вие най-добре се харесвайте каквито сте" -_-
Niki Stanoev / Ники Станоев
Niki Stanoev / Ники Станоев преди 22 дни
Идеалка си 👌😉 аз тепърва чакам да поникне реколктата ☺️ ще видим райграс ли ще е 🌱 или старото ми броколи 🥦 Поздрави за рубриката ! Мъжките работи трябва да се споделят
Бсг Бсг
Бсг Бсг преди 22 дни
Името на канала ми харесва най-много мамамуде(а)л и лудия репортер 😄Можеше да го наименовате и -Камила под камила и Обичам Райна като мед . Хяхахая. peace ✌🏼
genataa 03
genataa 03 преди 22 дни
Имаше една приказка -евтиното излиза скъпо
Jeko Jekov
Jeko Jekov преди 22 дни
Благодаря братле за обективното мнение. Следя темата за присадките откакто миналата година качи първия клип именно защото разчитах на това. Съвета ти е полезен и решаващ. Смело напред!
Емин Ердинч
Емин Ердинч преди 22 дни
Брат косата ОКЕЙ ама пипнеш ли тоя нос кариерата ти свършва. :D
Ani Rizova
Ani Rizova преди 23 дни
Спрете да обвиняват Бог за всичко и в случая с косата ви! Вие сами сте си виновни, че сте стигнали до тук и сте нарушили природните закони за да ви се случи това! Вие не сте се родили плешиви нали, за да твърдите, че така ви е отредено?!
Ani Rizova
Ani Rizova преди 20 дни
@Любослав Трайков глупавия сте вие, след като не разбирате за какво говоря!
Любослав Трайков
Любослав Трайков преди 22 дни
Много сте глупава. Какви природни закони са нарушени?
Ani Rizova
Ani Rizova преди 23 дни
Който, каквото направи, за себе си го прави !
Антони Чолаков
Антони Чолаков преди 23 дни
Мисля, че трябва да се обърнеш към Жоро Игнатов по първия казус.
v d
v d преди 23 дни
kajete imeto na doktora v Bulgaria pleas!
Янина Драгиева
Янина Драгиева преди 23 дни
Данка, Данка, как са те убедили, че си “виновен”. Няма лошо да тренираш и да се развиваш, но много ме е яд нак винаги по-умните отстъпват, буквално. Ти си много по-голям капацитет във всяко отношение, а във въпросния казус с апартамента беше на 100% прав. Това, че Алекс в момента е топ не е особено важно, защото тя самата осъзнава, че това няма да е вечно, а ти си умен, забавен и говориш добре. Това няма да изчезне, само може да се развива. С плочки и без плочки няма да станеш по-як. Не започвай да ставаш като всички. Хубавото ти беше, че си истински, че си грижовен баща и, че си остроумен, а повечето са просто с мускули. Успех, все пак!
IshiAza Ishev
IshiAza Ishev преди 23 дни
Комплексар - плешив, лайнар.
gpal
gpal преди 23 дни
брат,действай си твоите неща. Не говори глупости на хората за тренировки и за хранене. Косата е перфе иначе, не го мисли:)
Biso Nikolow
Biso Nikolow преди 23 дни
Тонкин ти ли си
Aleksandar Dimitrov
Aleksandar Dimitrov преди 23 дни
В България са ти искали 20 бона. Ти отиваш в Турция , където е струвало 3. Беше пределно ясно, че резултатът няма да е добър
svetite.memenca
svetite.memenca преди 13 дни
@Aleksandar Dimitrov тука ще му вземат 1000пъти повече пари и ше се осерат... Докато там за същите пари не за 1300евро ами големи пари... Ще го направят като, че не е имало трансплантация
svetite.memenca
svetite.memenca преди 13 дни
@Aleksandar Dimitrov е аз какво казах бе пич, чете ли въобще
Aleksandar Dimitrov
Aleksandar Dimitrov преди 13 дни
@svetite.memenca не си запознат много. Турция е известна с развита медицина, да. Но тя е известна с това благодарение на хубавите клиники. Той е отишъл в някаква на случаен принцип, просто защото цената е евтина. Причината никой да не идва да си присажда в България е, че ще му излезне доста по-скъпо.
svetite.memenca
svetite.memenca преди 13 дни
А ти в реалност мислиш ли,че ако беше дал наистина едни големи големи пари,което значи да отиде в наистина хубава клиника нямаше пък да станат нещата както трябва.Турция е известна с развитата медицина,а ние май не сме.Колко хора избират там да се оперират и лекуват,също и да си присаждат коса,пред България.
L D
L D преди 23 дни
Най гадното нещо на света е да си Плешив и Беден -:)
Dumb Productions
Dumb Productions преди 23 дни
Страхотно видео, браво!
Plamen Vasilev
Plamen Vasilev преди 23 дни
1300 euro за 65-70% ефект пред 12000 евро за 90% желан ефект. Аз бих избрал първото, въпреки, че нямам нужда от такава интервенция. А парите вместо в коса и кола ги инвестирай, та след години да си живееш добре на старини.
Mustafa Selim
Mustafa Selim преди 23 дни
Dani mai mai ot nishto iskash da napravish nesto i to po dumite ti s prisajdaneto 1600eevro ili 20000bg v bg radvai se che imash se pak kosa za tolkova mako pari a ne naduhvai horata da plastat poveche tozi klip naistina e edno NISHTO ne stavash budi sebe si kuvto beshe patkan takuv
cs
cs преди 23 дни
мушеник
Daniel Dimitrov
Daniel Dimitrov преди 23 дни
Адаш , мисля че беше казал ,че си ползвал миноксидил . Не спомена финаснерид . Със сигурност поне си чувал за него. Има доста писано в нета , но е преувеличено. Въпроса ми е дали си го ползвал ?
Tony Borisov™
Tony Borisov™ преди 23 дни
Това за протеина веднага след тренировка е мит, няма да избяга анаболия прозорец :D
Dinko Dinev
Dinko Dinev преди 23 дни
Дани, ползвал ли си шампоани против косопад след трансплантацията, тъй като тя продължава да пада така или иначе?
Stefan Gospodinov
Stefan Gospodinov преди 23 дни
Евала прическа
Stanislsva Teneva
Stanislsva Teneva преди 23 дни
Плешиви мъже ...нещо ужасно...разбира се че е хубаво да си сложиш коса...
Magdalena Pavlova
Magdalena Pavlova преди 23 дни
Дани, ти да не би да вярваш в Бог? Защото на няколко пъти го спомена и ми стана интересно да попитам. 😊
Nicole Dobreva
Nicole Dobreva преди 24 дни
Дани, ти си симпатичен и интелигентен мъж. Недей да се подценяваш. Чаровен си, според мен всичко ти е супер.
Anelia Gospodinova
Anelia Gospodinova преди 24 дни
Дани, много си прав. Радвам се, че толкова откровено говориш за операцията си. Това остава за цял живот и не бива да се бърза и да се пести на всяка цена. #MrRolandas канала, който щеше да ти спести главоболия, и би могъл да спести на много хора. Там той говори за абсолютно всичко свързано с косопада и ресторацията на коса. Ако смяташ да си правиш втора операция те съветвам да изгледаш няколко видеа преди да се спреш на доктор. Успех!
Jivomir Arabadjiev
Jivomir Arabadjiev преди 24 дни
Абе,Дани имаш ли идея Боби Михайлов ,който знаем е с присадена коса ,къде е правил процедурата ,какъв метод и т.н ,защото при него ефекта е уау,явно има наистина ефективни методи ,до колкото съм чувал навремето Боби е дал около 50000 лв за тази коса
Veso Karlov
Veso Karlov преди 24 дни
Точно вчера се бях сетил и се чудех кво ли е станало с косата ти..
Black0 Black0
Black0 Black0 преди 24 дни
Дани , аз преди 6 месеца бях в Истанбул ... платих 3000 евро в друга клиника , но при мен резултатите само за половин година са много добри.
Rosen Velikov
Rosen Velikov преди 15 дни
@Black0 Black0 Благодаря ти за отговора!
Black0 Black0
Black0 Black0 преди 15 дни
Да , няма проблем, клиниката е Turhair при д-р Демир .
Rosen Velikov
Rosen Velikov преди 15 дни
Да, би ли отговорил, в коя клиника си бил? Благодаря
Vasil Pachev
Vasil Pachev преди 18 дни
Коя е клиниката?
maryoman1
maryoman1 преди 24 дни
Като немаш коса, носи шапки!
Любослав Трайков
Любослав Трайков преди 24 дни
Дани, понеже и аз се интересувам от присаждане на коса и то доста ще ти кажа моето лично и искрено мнение. Надявам се да не те обидя, но резултатът определено не е задоволяващ. Цената, която споделяш може и да звучи висока за някои хора, но за такава процедура е наистина малка. Хирургът е от изключително значение, също това дали работи сам или с асистенти. Понякога самите асистенти са не дотам сръчни, прецакват самите графтове и т.н. Един Бербатов например, който също е с присъдена коса и бих казал, че първоначалното му състояние беше като твоето, сега се радва на един наистина много добър резултат, но там е ясно, че са хвърлени изключително много средства. Моят съвет е да използваш и продукти за коса като вакса, фибри и т.н., които придават допълнителна гъстота на косата чисто визуално. Иначе има лекарства като финастерид, но те вече оказват влияние и на други неща като потентност и т.н.
Lazar Galabov
Lazar Galabov преди 24 дни
И аз бях при доктор Зарев,цените са големи но префесионализма му си личи от далеч.Той също спомена изкушаващите цени в Турция,даде и теб за пример даже :D, и ме посъветва да не ходя там и да не си губя ресурси от косата.Така че ако някой ден събера сумата,ще е при него.Евтиното винаги излиза по-скъпо :)
Kostadin Filev
Kostadin Filev преди 24 дни
Тя плешивостта му е най - малкия проблем на тоя :Д:Д:Д:д
yordanowv
yordanowv преди 24 дни
Напротив. Хранителните добавки изобщо не са неизменна част за постигането на една добра форма. С качествена храна можеш да си набавиш всички аминокиселини/витамини= А относно протеина, той е изграден от аминокиселини, което обезсмисля приема на бцаа. Иначе браво за трансформацията и физически и психически
Ivan Georgiev
Ivan Georgiev преди 24 дни
Дани страхотен си косата е добре смисъл не нужно да е толкова гъста добре много се радвам че направи клип и каза това всичко евала браво 😀😀😀😀😀😀😀😀
Violeta Georgieva
Violeta Georgieva преди 24 дни
наистина изглеждаш по-свеж
Vesi Georgieva
Vesi Georgieva преди 24 дни
Дани , ти си ми ТОПА
Iliyana Michevska
Iliyana Michevska преди 24 дни
Дани, супер си! Какъв ти е тренировъчния сплит?
SNikollaewa
SNikollaewa преди 24 дни
Приложението все още не работи с App Gallery на Huawei 😔
Jiwko Rumenow
Jiwko Rumenow преди 24 дни
Dai edin suvet za mastorbaciqta
IliAna G. Gerenska- Gosheva
IliAna G. Gerenska- Gosheva преди 24 дни
Дани... Лично аз мисля, че има огромна разлика! Косата ти изглежда страхотно! Може би защото си имал очаквания и после затова си разочарован... Съпер си !!! И моят баща е плешив и моят съпруг е плешив... здраве да е... обичам си ги такива каквито са ;)
Кристофър Стоянов
Кристофър Стоянов преди 24 дни
Какво стана с ДДС подкаст
Ася Янева
Ася Янева преди 24 дни
А защо спрахте DDS,беше забавно...?!😊😊😊
Emo Julianov
Emo Julianov преди 24 дни
Можеш да се изкефиш 😉, защото видеото бе много интересно
Kalin Daychev
Kalin Daychev преди 24 дни
Zdrabey mozesh li da mi dadesh poveche info za prisazdaneto na kosata i kak da se svurja s teb ,blagodarq.
Деница Димитрова
Деница Димитрова преди 24 дни
Дани видях много хейт и убиди към теб по темата. Не им обръщай внимание. Най важно е какъв човек си. Няма нищо лошо в това да искаш да подобриш себе си и да не се страхуваш да го кажеш и покажеш. Продължавай да си така забавен и позитивен.
Djimi Djimi
Djimi Djimi преди 24 дни
Дани , човече не те бях гледал от декември месец , приличаш на някой юноша ( в добрия смисъл ) Продължавай!!
Vanya Sasheva
Vanya Sasheva преди 24 дни
Дани, поздравявам те за новото ти аз, или по-точно за пробуденото такова! √ Не всеки съумява да се вгледа в себе си, да се вслуша и направи изводите - а и да бъде честен пред камерата, пред нас - твоите фенове!√ Така, относно косата - тя ти е супер, много мъже имат много коса, а под нея - куха лейка, тъпи и със самочувствие. (А и липсата на коса, ранната плешивост може да се дължат на ген, на високо съдържание на тестостерон, някои пък казват, че се дължи на повече мастурбация), но едно е сигурно: Дани, ти имаш чар, интелект и прекрасно чувство за хумор! Говориш за нещата открито и без притеснения. Верен и всеотден съпруг, страхотен баща, НАШИЯТ, ЛУДИЯТ РЕПОРТЕР и влогър - човекът, който умее да създава достатъчно информативно, полезно и забавно съдържание. Това е моето мнение - бъди си ти, човекът с висок тонус, с нов и интересен бизнес, с желание за самоусъвършенстване и нестихващо развитие! Бъди здрав! Благодаря ти за това споделяне! :)))
Erol Zakirov
Erol Zakirov преди 24 дни
Като не се харесваш пробвай пак с присаждането при друг доктор. Имам позната в Турция , която работи в такава клиника и наистина резултата от човек до човек се различава и при някои се налага повторно и така :) успех
Aleksandra Arabadjieva
Aleksandra Arabadjieva преди 24 дни
❤️
Juliana Antova
Juliana Antova преди 24 дни
Дани, привет! Явно съм изпуснала момента с корекцията в разстоянието между зъбите.Как го постигна? Може би предстои видео? Мерси! :)
Albena6677
Albena6677 преди 24 дни
Аз мисля,че трябва само да си изравниш зъбите,за по-хубава усмивка,иначе всичко друго ти е наред и си хубав атлетичен ,висок,елегантен,умен и всеотдаен мъж!,👌👍❤️А относно косата,казах ти да дойдеш в Холандия да си присадиш.Същата клиника има клон и в Турция,но са много големи специалисти.Тук в Холандия всички футболисти и телевизионни звезди си присадиха при тях коса! Тук е същата цена!Ако се решиш лично ще те заведа в клиниката!
noT pRo
noT pRo преди 24 дни
Поговори за мастурбацията
Mama Model & Ludia Reporter
Mama Model & Ludia Reporter преди 24 дни
Това си е добра тема ;))
Maria Mihaylova
Maria Mihaylova преди 24 дни
От химията ли са ти се оформили женски гърди?
Mama Model & Ludia Reporter
Mama Model & Ludia Reporter преди 24 дни
Не, от гравитацията :(
14Bulgaria88
14Bulgaria88 преди 24 дни
ти мръдна ли е жена? Ще даде 20к , щото оплешевял малко на 40 години , вместо да ги даде на детето си .....
Maria Mihaylova
Maria Mihaylova преди 24 дни
нищо, тя Алекс им купува апаратемнти на децата, той ще им дава косми :D
Stamen Mihaylov
Stamen Mihaylov преди 24 дни
Трябва ми калипер за приложението 😁 прати ми твоя ако може ако изобщо прочетеш коментари де мерси предварително 😀😬😀🙄
Stamen Mihaylov
Stamen Mihaylov преди 24 дни
@Mama Model & Ludia Reporter Ок Благодаря за отговора ще пробвам :)
Mama Model & Ludia Reporter
Mama Model & Ludia Reporter преди 24 дни
Има сайтове, където вкарваш определени показатели, които можеш да измериш с шивашки метър и пак показва приблизително :))
Николай Тошков
Николай Тошков преди 24 дни
Евала Дани! ❤️ 😀 ❤️
Mama Model & Ludia Reporter
Mama Model & Ludia Reporter преди 24 дни
Евала, мойка
ttony #D
ttony #D преди 24 дни
Каква е причината за спиране на ДДС подкаст нищо не казвате.
Mama Model & Ludia Reporter
Mama Model & Ludia Reporter преди 24 дни
Вече не е от значение това, важното е, че всички сме продължили напред :))
svenbg
svenbg преди 24 дни
Дани, направи видео за всички добавки които пиеш.
svenbg
svenbg преди 21 ден
@Mama Model & Ludia Reporter може да го направиш по схемата на приемена която ползваш и с информация за какво точно помагат
svenbg
svenbg преди 21 ден
@Mama Model & Ludia Reporter супер, ще чакам 💪🏻🤝
Mama Model & Ludia Reporter
Mama Model & Ludia Reporter преди 24 дни
Ще направя такова, мерси за идеята :))
ИЗНЕНАДА ЗА РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН - СПАХМЕ В БАЛОН
21:31
Mama Model & Ludia Reporter
Показвания 197 хил.
НОСИХ АЛАЙНЕРИ 2 МЕСЕЦА И НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗА
26:03
Mama Model & Ludia Reporter
Показвания 140 хил.
Божественият код и човекът
28:17
Stoycho Kerev
Показвания 67 хил.
Prince Harry and William Walk Together as Royal Family Departs Prince Philip's Funeral
2:14
Gipsy Casual x Merve Yalçın - Romale | Official Video
2:35
Gipsy Casual
Показвания 10 млн.
КАКВИ КОРЕКЦИИ ИМАМ ПО СЕБЕ СИ?
40:57
Mama Model & Ludia Reporter
Показвания 252 хил.
Audi RS6 generations DRAG RACE
15:40
carwow
Показвания 2,1 млн.
В ПАМЕТ НА ТАТЕ
09:42
Mama Model & Ludia Reporter
Показвания 392 хил.
На гости в гаража -  Galaxy Custom | Bri4ka
30:43
Bri4ka. COM
Показвания 108 хил.
Най-известната Бела Жига?
26:08
DizzyRiders Media
Показвания 52 хил.
Kia Sorento | 1 Gen | Test and Review | Bri4ka.com
24:03
Bri4ka. COM
Показвания 38 хил.
С МОСКВИЧ ДО МОРЕТО
22:52
Mama Model & Ludia Reporter
Показвания 459 хил.
ИЗНЕНАДАХ ЖЕНА МИ - ПОДАРИХ Ѝ КОЛА
23:11
Mama Model & Ludia Reporter
Показвания 827 хил.
Божественият код и човекът
28:17
Stoycho Kerev
Показвания 67 хил.
Prince Harry and William Walk Together as Royal Family Departs Prince Philip's Funeral
2:14
Gipsy Casual x Merve Yalçın - Romale | Official Video
2:35
Gipsy Casual
Показвания 10 млн.
ALFABETİK SIRAYLA YEMEK YARIŞMASI ?!
26:50
Enes Batur
Показвания 1,3 млн.
Friday Night Funkin But Boyfriend Vs Haunted House
8:01
Fera Animations
Показвания 584 хил.
100 KAT KARTON TÜNELİNDEN KAÇIŞ !! ( İNANILMAZ )
16:57
TUGAY GÖK
Показвания 482 хил.
Kuruluş Osman 55. Bölüm
2:11:51
Kuruluş Osman
Показвания 2,6 млн.
Scammer STEALS From SENIOR HOME, Lives To Regret It | Dhar Mann
15:56
MORTAL KOMBAT "Scorpion VS Sub-Zero" Opening Scene (2021)
7:54
ONE Media
Показвания 15 млн.