120 минути: Какви са амбициите на "Продължаваме промяната" на Асен Василев и Кирил Петков

  Показвания 66,289

bTV Media Group

преди месец

Коментари
Genci Official
Genci Official преди ден
Кай е богааааа
Petre Mitrov
Petre Mitrov преди 7 дни
Щом такива като тези шмекери ще продължават "подмяната" аз ще кажа едно: Боже Пази България!
Свилен Денев
Свилен Денев преди 12 дни
Тояжката, торбичката и обратно в Канада, бих казал... Нали може да си врътка дупето, както иска...
Асен Миланов
Асен Миланов преди 16 дни
​​Лозан Панов е с класи много класи над останалите парашутисти ФАКТ!!! Както и момчетата от П.П. Това е ФОРМОЛАТА и УЖАСА за СВИНЕТе Единствения не парашутист :Лозан Панов и единствените с реален резултат срещу мафията : Продължаваме Промяната. Остава само да се роди и Демокрация от истинската си майка Лустрация. Благодаря на лично засегнатите Радев и Божков от бившите си слуги Борисов и Гешев... БЛАГОДАРЯ Че всички те доказват ежедневно и показаха ясно на всички и всичко че от 1948г. до днес е едно и също нещо !!! Днес е същото което освен разлика в едни букви е напълно празно съдържанието спрямо същите букви!!! Срещано основно в престъплението наречено :измама" като основна практика. Факт ДОКАЗВАЩ че в България не е имало нито една минута РЕАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ !!! Нужно е първо да се роди майката Лустрация която да роди дъщеря си Демокрацията!!! В България днес обаче "демокрацията" има баащица" Той е известен демократ от БКП БСП ДПС ГЕРБ сдс ... казва се Г. БЛИЗНАШКИ с прякор /Жоро Хлебарката/ . ДА ВИДИШ ТИ !!!. А Всичко това доказва с математически ФАКТ . - че се почва всичко само и единствено :СЛЕД ЛУСТРАЦИЯ. и ОЗРЯХМЕ !!!
Veselina Ladenthin
Veselina Ladenthin преди 21 ден
Страхотни сте! Успех на третите избори и дано имате късмет в осъществяването на идеите ви!
Dimitar Naumov
Dimitar Naumov преди 21 ден
Тука май много хора забравят, че единия от тия е съден и НА ПРАКТИКА СЕ Е ПРИЗНАЛ ЗА ВИНОВЕН, че е мамил съдружниците си. С нагла усмивка обяснява как китайците не биха купили откраднат софтуер. Колко прости трябва да българските айтита, които вярват на нещо подобно и ще гласуват за тях? Кой не знае, че китайците разчитат основно на крадене на технологии и този им е помогнал да откраднат кода от съдружниците му. Освен това назначи очевиден данъчен измамник за шеф на НАП, но нямало проблем щото имал топки. Ами то и повечето мутри имат топки, ама нали уж "мутри вън". Отделно преди време беше служебен министър назначен от Плевнелиев, демек ГЕРБ. Иначе почтеността било да не си бил в много партии. Българина явно е доста прост да допуска едни и същи грешки безброй пъти. Тия няма какво да губят, нямат структури, имат си опции да се махнат в чужбина. Ще крадат, като за последно. Както се опитаха да прецакат държавата с тестове за половин милиард лева. С тия пари може да се ваксинират всички българи с по няколко дози от по-скъпите ваксини. Мутафчийски ги изобличи, ама простия българин му е трудно да се ориентира, когато някой му казва истината, а не популистки глупости за стабилност, шипченски щамове, ластици, десни инструменти за леви цели и т.н. Ще си избираме Радевци, мутри и ей такива нагли измамници. Правят се на някакви много успешни бизнесмени, изискват от бъдещите си съпартиийци да си декларират офшорките, но те иначе декларират някакви смешни активи.
Margo Wasilew
Margo Wasilew преди 22 дни
Стига сте ни ги тикали тез в очите.Няма да гласувам изобщо,омръзна ми от месии....
Стефан Иванов
Стефан Иванов преди 23 дни
Какво ще оправите бе лъжци.Повечето от хората разбраха че сте празнодумци .И Кирчо да си оправи гражданството, че иначе ще гледа парламента по телевизията .Стига заедно с лидера си Радев,който постоянно рови за инпийчмънт да нарушават конституцията.
Венета Ненова
Венета Ненова преди 23 дни
Какви са тези глупости,с инвестициите отвън ще правите нови роби в България,вместо български гастербайтери в чужбина.Толкова много работа има по изчистването на кочината,в която е превърната България,че създаването на български фирми е по-разумно,не е ясно защо всички тук,при първа възможност лъжат и крадат,май България има нужда от основен ремонт.
Ayri Poshlov
Ayri Poshlov преди 24 дни
Искат власт ? Имат я ама това да продължим промяната не виждам как и кога ? Просто нямат шанс това неса те които ще променят България!!!
Georgi Stoynov
Georgi Stoynov преди 24 дни
Кирчо и Асенчо за 110 работни дни ми цитират само ББР, където спекулират много тарикатски, че парите били раздадени :) !! Ами аз за толкова дни ако съм свършил работа колкото вас , господа , моят работодател щеше да ме изгони още първия месец !! Слушам само популизъм и демагогия от устата на тези тарикатчета!
Ivo Galabov
Ivo Galabov преди 24 дни
Политически инженеринг на Разединителя на нацията? Срам!
Bimba
Bimba преди 20 дни
Що?
Иван Иванов
Иван Иванов преди 24 дни
Тия са ебати яките пичове!! Браво на вас!
svilen sivov
svilen sivov преди 25 дни
Асенчо ти си американска храчка заедно със зализания шугарфейс
Момчил Калинов
Момчил Калинов преди 25 дни
bgpost.info/post/q5mhzp-nrmikyIk/video
CASH IS KING
CASH IS KING преди 25 дни
Като влезе инвеститор си личи, зад вас сме!
DMG
DMG преди 25 дни
Тоа па. Чакай малко! Ти не виждаш ли, че тълпата рипа за Слави и Бойко. Най-много Луна да стане президент. Промяна може да правят там където има хора, тук като гледам са повече скотове.
nadin500
nadin500 преди 27 дни
Успех ,момчета! ❤ Правилно го казахме и с двама и с двеста само няма да стане. Всеки трябва да се размърда .
Hristo Mitev
Hristo Mitev преди 27 дни
Браво момчета!!!
Margo Wasilew
Margo Wasilew преди 22 дни
3а кое им казвате браво?
Мариана Симеонова
Мариана Симеонова преди 27 дни
Единия лъъъъъже, другия мааааааже.
Марин Маринов
Марин Маринов преди 27 дни
Е вече идва видов ден и тези които източваха държавата вече няма да могат да го правят
Марин Маринов
Марин Маринов преди 27 дни
Е най идва видов ден и тези които източваха държавата няма да продължават а след това вече ще им се потърси отговорност.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди 27 дни
Ето, вашият новоизпечен Соросоид Фатмака РадеФ, бивша Рещетка, държи половин година абсолютно цялата изпълнителна власт, включително цялата финансово-икономическа, абсолютно всички силови ведомства и специални служби, като последната "Звеното..." го получи преди седмица, а пък Просташките Протестърски партии държат вече две НС и ква полза? Абсолютен Ужас и Пълна Простащина! Абсолютно Некадърно управление, но пък Напълно Престъпно! Пълен срив на държавността и тотално незачитане на законност, ред и Конституционни норми! Тотална некадърност и откровенно престъпни действия в управлението на икономиката с показатели и тенденция към зануляване на самата икономика и доходите, което е абсолютно сигурно при продължаване на още от същата Некадърност и Простащина. Абсолютен срив в Енергетиката, инфраструктурата и контрола на престъпността, пътният трафик и опазването на общественият ред. Хора се изпотрепаха по пътищата, престъпността е напълно безконтролна, а в армията се вършат убийства и нагло се прикриват от висшият състав, около РадеФ, а ръста в цените ел.енергията до месеци ще изкара милиони хора на улицата. Президентството отново по най-нагъл и просташки начин се занимава с престъпен политически инженеринг, станало е котило и инкубатор на нови престъпно-родени политически проекти, занимава се с купуване на цели партии и разбиването на други. Това ще е и когато успеете да промените Конституцията и да направите Рашо пожизнен диктатор тип бай Реджеп Ердоган! По този показател Заговорът извършван от Протестърите начело с Фатмака на Републиката по отношение на Българската държава е напълно идентичен с политическите промени извършени в Турция през последните 10 години. Ако продължавате така с Простащината, Невежеството, Некадърността, Престъпленията и Разрушението до Нова година, никой не може да прогнозира дали ще има изобщо държава, нито дали някой ще може да гарантира сигурността на каквото и да е, дори на живота на българите! Тези, които правят това, което се случва, вече няма да могат да се разминат само със затвор!
Jim
Jim преди 28 дни
Кокорчо и Канадеца, новите спасители, които ще оправят Ганю. Никому неизвестни, направиха им мощна реклама и оп, Ганю гласува. Прост народ, слаба държава.
Tihomir Tenev
Tihomir Tenev преди 28 дни
@Jim добре кажи имена , тези не стават, просветли ме.... нали си много навътре, отвори очите и на мен простосмъртият , за да не правя грешки на следващите избори
Jim
Jim преди 28 дни
@Tihomir Tenev Пожелавам ти да ползваш мозъка си, не само, за да пазиш равновесие.
Tihomir Tenev
Tihomir Tenev преди 28 дни
@Jim цитирай име Майкъл... кажи име... Станишев, Костов, Диана, Кунева , Цветан Цветанов, Бойко... кажи за кого да гласуваме , Сам?
Jim
Jim преди 28 дни
@Tihomir Tenev не за партенките на Мунчо Ушатников във всеки случай. Не за хора, дето са реално без никаква биография. с една гола реклама по телевизията не става
Tihomir Tenev
Tihomir Tenev преди 28 дни
Кажи за кого да гласуваме , Джон ? Или Алфред? Клауз? Как предпочиташ ?
Dim G.N.
Dim G.N. преди 28 дни
Тия двамата са патологични лъжци. Ако имат куража да се изправят с тъпите си лакърдии пред американска публика, като нищо ще ги намажат с катран и отъркалят в перушина.
Emilio Mateev
Emilio Mateev преди 28 дни
Bravo!
Hristo Penkov
Hristo Penkov преди 29 дни
Аз не вярвам на Асен Василев, изключително подла, мазна и двулична личност... Опровергайте ме!
Hristo Penkov
Hristo Penkov преди 29 дни
@Nata Ly Връщам :D
Nata Ly
Nata Ly преди 29 дни
опровергавам те :)
Velko Stoilov
Velko Stoilov преди месец
Не заблуждаваите народа,вие сте десни,лява политика няма да правите,то е факт.Г_н Петков не може да говори нормален Български,такъв политик не ни трябва.Вие сте чужди граждани.Не Благодаря,стига толкова,писна ни.
Тита Великова
Тита Великова преди месец
Браво юнаци...Само напред
Krasi Mladenov
Krasi Mladenov преди месец
Дрън дрън кво ше променяте подкрепа за сащ я се баламосвайте сами
DMG
DMG преди 25 дни
Така де. Ние сме си супер в момента. Дванадесет години ГЕРБ издълбаха нови дъна в статистиките на Европа и дори света.
Krasi Mladenov
Krasi Mladenov преди месец
Поредните американци
Veska Kostadinova
Veska Kostadinova преди месец
Между другото,на всички интервюта едно и също.Като заучени фрази
Veska Kostadinova
Veska Kostadinova преди месец
А това,което окрадоха
Veska Kostadinova
Veska Kostadinova преди месец
Да бе,съжалявам, и толкоз
boris dinkov
boris dinkov преди месец
Поредния проект на американското посолство👎👎👎
agent Zhekov
agent Zhekov преди 22 дни
@Totenkopf Grgdfhb Не само.
Totenkopf Grgdfhb
Totenkopf Grgdfhb преди 29 дни
Герб са американски проект!
Yordan Ivanov
Yordan Ivanov преди месец
Не знам колко хора разбират това което говорят тези двамата но тези които го разберат нека да го обяснят на останалите понеже досега никога не сме виждали подобно нещо. Защото до сега 1---2 процента от населението се е възползвало от националните блага а останалите само гледат и псуват по кръчмите. Дайте шанс на хората които могат да направят тази държава просперираща и много бързо може да ги свалите ако не се получи. Само трябва да се събудите и да не мислите че нищо не зависи от Вас
mariqn goranov
mariqn goranov преди месец
преди да дигнат парите януари месец,взимах повече пари,като ги дигнаха по малко взимам
Iv Hristov
Iv Hristov преди месец
Шанаджии..Циркова трупа от измамници и НПО-шки..Тоя дебил, дето си излъга за гражданството, а после и че не прави политически проекти докато е служебен министър, решил да раздава индулгенции за почтеност..Абе я марш , негодници такива!
Petar Penchev
Petar Penchev преди месец
Браво с Вас съм, подкрепям Ви. Пожелавам ви успех да съставите редовно правителство.
pavel75
pavel75 преди месец
Приличате на ЦСКА. Нямате лиценз и си взимате Волт и готово. Смешни сте. Много бързате нещо. Make America great again@ Поздрави на Америка за БГ.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
Всичките тия Тролове със смешните, нищо не значещи никнеймове на латиница, дето играят в полза на президентската ПП ПП и Румен РадеФ са членове на няколко джендърляшки правозащитни организации, които са финансирани от Сорос. Така хем си заработват допълнителни средства, като същевременно и загробват държавата!
Таня Димитрова
Таня Димитрова преди месец
Няма спор! Много харизматични и убедителни! Но те са успели при други условия,в други държави! Тук,в България ще е много трудно... Говорят за пари и глобализъм.. Къде остана суверинитетът на България???
Nikolaj Gawazow
Nikolaj Gawazow преди месец
Тексаските скакалци говорят за почтеност. ОК, ама първо да кажат защо 4 месеца лъгаха яко. Наивни хора винаги е имало, но все пак не знам кой ще им повярва на лъжите. Кичро и Кокорчо са измамници от висша класа и дано не са много балъците дето ще им се вържат.
Ivan Georgiev
Ivan Georgiev преди месец
Тези слова, администрацията на Байдън ли ги ви е писала.
Dim G.N.
Dim G.N. преди месец
Измамниците Лаурел и Харди се намъкнаха в политическия живот на България с парите от Кремъл, изпратени на Радев чрез Порт Варна. Ще тестват нивото на идиотизъм на гласуващия българин...
Ivan Ivan
Ivan Ivan преди месец
Обещания и големи лъжи от Смотаняци
Tihomir Tenev
Tihomir Tenev преди месец
Само не разбрах какво е това ако кажат.... ами те са милиардери вече , значи казват си , да крадяхме, 30 години само на едно място, заробихме половин България, изгонихме 2 000 000 българи зад граница, още толкова живеят мизерно, затрихме ценности, вяра в и Бог, деградирахме обществото, направихме децата идиоти, няма адекватно образование и здравеопазване.... НО НИЕ СЪЖАЛЯВАМЕ,СГРЕШИХМЕ... И КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ С ТЯХ КОАЛИЦИЯ ЛИ??? МОЛЯ ВИ СЕ , ПО СЕРИОЗНО!!!
Виолета Петрова
Виолета Петрова преди месец
Двама относително добре подготвени манипулатора(марионетки) омайващи дебилите в колониална България. Със здраве си ги подкрепете, и после да не ревееете...
Димитър Узунов
Димитър Узунов преди месец
Американски агенти Всичките са лобисти на фирми или агенти на различни правителства а чуждите правителства ги оставят да ни грабят да не забравите са гласувате Да не забравите да гласувате
Ivelin Hristov
Ivelin Hristov преди месец
Образователен ценз при гласуване. Задължитено
Chris 1
Chris 1 преди месец
Внимание! Списък на троловете на ГЕРБ ! Този срамен списък се допълва постоянно! 1.Claudio Canavaro 2.Dim G.N 3. Georgi Jivkov 4.Новичок Бахурев 5 Велислав Пакиаджолов 6.Cacciatore 7.Roberto B 8. Димо Халачев 9.Алдомир Сакълиев 10. Цар 11. Dbdhd Dhd, 12.Моше Перец, 13.Moshe Peretz, 14. Белен - 15.Панайотис Маноличос -16.Пена Ненова Прашкова, 17.Maksim Alfandari, 18.anna bird, 19.MicelitoSfretto, 20.Николай Василев, 21.Методи Караянчев, 22. Тома Неверни, 23.Иван Мазаров, 24. Еди В. 25. Здравко Мутафчийски, 26. Максим Алфандари, 27.Patrick Cooper, 28 Бай Ганьо, 29.Симеон Георгиев, 30.Българин XD, 31.Nikolay 32.jovanotybg, 33.Todor Paunov, 34 Георги .Георгиев, 35 wiz aRt, 36 Tihomir Pandov, 3 Hardy, 38 Сава Радев 39 erny1957 40.Ева Пешева 41. Omikron Omikronov 42.Мая Манолова 43.Sara 44.Nevena Firkova 45. tyti fryti 46.Carlo Bergonzi 47 Евро Българин 48 Христина Мехмедова 49. Nikabokar1 50 Стефан Стамболов 51. Iliana Pandeva 52. David Alfandari 53 Николай Василев 54 Nikola Benkov Konsulov 55 Георги .Георгиев 56.Louis 57.Любомир Тодоров 58. Martln Boyanov 59 Любомир Тодоров 60.Евгени Ставрев 61 Вели Божи 62 pav maple 63. enderson 64.Боби 65 Evgenii Ivandjikov 66.Trol 001 67 Nikolay Ivanov 68 Peter Schreier 69 Peter Petrov 70 Michele Mancini 72 Go Shu 73 Stancho Stanchev 74 Стефан Петров. 75 Васко Влъхов 76 The hunter 77 Иван Иванов 78 Темелко Пайдянов 79 Valeri Mihaylov 80 Иван Илиев 81 Пенчо Пенчев 82 диана миланова 83 Mister Bin 84 gtron212 85 Илия Чалъков 86 Дамян Дамянов 87 Skorpion Skorpion 88 Eugene Ribagin 89 Zlatko Zlatkov 90 Зарко Иванов 91 Donald 92 Valentin Hetimov 93 Furk And 94 Бенчо Бенев 95 Мариана Врачева 96 Dari Foreva 97 Democratos 98 Теодор Атанасов 99 EE A 100 Genoveva Alexandrov 101 T G 102 Simone Zaza 103 Ina Gg 104 Richard 105 Нино Нийл Шомакерс 106 РадЮф РадЮв 107 Вели Божи 108 Андрей Илиев 109 Ивайло Захариев 110 Тути Фрути 111 Емил Николов 112 Ивайло Аврамски 113 Елена 114 hrpankov hrpankov 115 Alen Delon 116 Dimitar Panchev 117 Raul 118 stanko stantchev 119 Маруся Дакова 120 НИКОЛА ТАШЕВ 121 Георги Кирилов 122 Teri person 123 Тодор Мазаров 124 Ще ви го НАБИЕМ! 125 Maria 126 Георги Георгиев 127 Калоян Иванов 128 Бай Ганьо бие червени цървули 129 stanko stantchev 130 Dimitar Panchev 131 Sabri Medarov 132 Роза Серафимова 133 Cecchino 134 Silviq Mincheva 135 Balif 136 Banev 137 Bonev 138 Дарин Патляков 139 Голяма мама 140 Даниел Кръстев 141 Asparuh Pehlivanov 142 Krasimir Stratiev 143 Ivaylo Bonev 144 Георги Кирилов 145 Вили Калчункова 146 Димка Джувтова 147 Dimitar Bombashirov 148 Станчо Станчев 149 Omi Omik 150 Asparuh Leschnikov 151 Rodrigo 152 Сава Дълбоков 153 Ivelina Passtrapanska 154 Nikolaj Gawazow 155 Бойко Борисов Борбата става все по-тежка и трябват тролове, тролове, тролове
Таня Димитрова
Таня Димитрова преди 19 дни
@Мартин Германов Съгласна съм с Вашите разсъждения! Вината за политическата катастрофа в Родината си е изцяло на народа ни!
Nikolaj Gawazow
Nikolaj Gawazow преди 26 дни
@Chris 1 Мунчовски, снимката е от мой клип, който правех преди години. Ама ченгесарският ти увреден мозък как да влезе в дълбочината на мисълта, след като между двете ти уши ехти "Аврора".
Chris 1
Chris 1 преди 26 дни
@Nikolaj Gawazow Снимка на автобус в Куба. Знаех си че си падаш по диктатурите.
Chris 1
Chris 1 преди 26 дни
@Nikolaj Gawazow Герб е създадена Декември 2006-та, а теб малко късно са те активирали. Освен това точно като герберастки трол говориш. Ако не ми вярваш питай твойте братя по оръжие - DIM G.N i Canavaro. Да знаеш че бонус точки за лоялност към мафията няма. Оправяй си CV -то и го пускай в джобс бг че скоро оставаш без работа. То пък едно CV - само една линия, където пише Трол, ХАХАХАХАХА!
Nikolaj Gawazow
Nikolaj Gawazow преди 26 дни
@Chris 1 Мунчо, на мен акаунтът ми е от 15 години, с адрес, снимка и всичко. Тролът си ти, киснеш по 24 часа в тубата и пишеш под всички статии на Мунчо Грипенов, Хсковският Пъпеш и Безделник от Диндуков 2. Всички знаят, че си бабикянски трол, на заплата при кремълския Резидент Мунчо.
Chris 1
Chris 1 преди месец
Тест за почтеност - Колкото повече един човек е атакуван от Герберастките тролове, толкова по-почтен е този човек.
Chris 1
Chris 1 преди месец
@Dim G.N. bgpost.info/post/zJdsr3_IqHylm6M/video Йордан Цонев: Бойко Борисов е мутра, основал е СИК
Dim G.N.
Dim G.N. преди месец
Хахаха, червени парцали и почтеност...
Chris 1
Chris 1 преди месец
Герб и Борисов са мръсни думи и всеки които се асоциира с тях е обречен на политически провал и обществен позор!
Ivelina Passtrapanska
Ivelina Passtrapanska преди месец
Новите мутри на България.Алчни за пари и власт.Жалко за България.Дано народа проумее.Нищо не видяхме за 4 месеца освен мизерия и висока инфлацияЦени най високи в цяла Европа.Тия ще ни закопат тотално.
Chris 1
Chris 1 преди месец
Новият профил/акаунт на герберасткия трол.
Atha YT
Atha YT преди месец
точно така всеки има право на избор както за ваксините така и за гласуване ще гласувам за тях видяхме ги всички останали на добър път и мислете за българският народ
Chernorizetz Hrabar
Chernorizetz Hrabar преди 20 дни
Първо се увери, че ще мислят за българския народ, преди да гласуваш за тях.
Velvet kiss
Velvet kiss преди месец
Смешници и лъжци, евтин популизъм!
Nedqlka Dimitrova
Nedqlka Dimitrova преди месец
Това ,което гледам и чувам е добро.....Напред и продължавайте промяната!
ivan jelev
ivan jelev преди месец
Бла, бла, бла, нали бяхте, данаците скочиха тока да не говорим, горивата апсурдни за България заплатите не мърдът, в затвора няма никой, кражбите не спират, чужди инвеститори.... Ха ха ха видяхме чез стълбовете ние ги правихме а сега са тяхни златото се изнася, спрях те ли ги... Водата господ я дал сега е на Иванчо, не ви пука гадове, предатели сте които гласува за вас става предател, знаем кой ви праща и каква е целта, ново робство, чуждо поклонници не щем да живее възраждане да живее България
Ухаен Цвят
Ухаен Цвят преди месец
Трябват си топки, така е.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
Тези наистина имат, защото в България не останаха мъже! Ако Бат Бойко не беше разчистил мутрите като гл. секретар на МВР такива индивиди "педали с топки" щеше да са невъзможни. Щеше още на втория ден някоя малоумна мутра да ги напъха в багажника си и двамата, да ги качи на Витоша да им изнесе една хубава лекция на тема икономика и финанси. После да им стане шеф! А сегашните гледат, как тия двамата лъжат цялата нация и крадът пред очите на всички и нищо не правят!
ivan jelev
ivan jelev преди месец
Да живее възраждане да живее България, пратеници нагласени от чужди държави са предатели, вървете на ******* си и не се връщаите
Samuil Genov
Samuil Genov преди месец
Restaurant L' instant Sofia
Nelly Angelova
Nelly Angelova преди месец
Този журналист е ужасен!!! Пълен некадърник!!! Е как не се научиха.... Хората искат да си кажат думите, а той ги прекъсва и търси пак "жълтото".
Стефан Иванов
Стефан Иванов преди месец
Журналиста е добър ,но и лъжците са добри.
Космически прах
Космически прах преди месец
Нелчо, от бТВ и Нова какво очакваш? :)
Samuil Genov
Samuil Genov преди месец
Сервилал съм и на трима Ви. Евала и уважение. Никога не съм предполагал, че Вие можете толкова много. Само напред. Ако успеете, се прибирам в България.
Shuforces
Shuforces преди месец
@Georgi Jivkov Ние отдавна сме "натаковани" като народ и държава човече. Рискът едни интелигентни хора с образование и морал, които са щастливи в личния си живот да дойдат и да ни "натаковат", е много по-нисък от този една селска мутра от Банкя да продължи да ни "натакова", както го правеше до сега :)
Totenkopf Grgdfhb
Totenkopf Grgdfhb преди месец
Ми ти си ходи при боко и славуца да те таковат тебе ;) :*
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
И кво сега? Щото си им сервирал, заради някой и друг лев бакшиш, сега ще се оставиш тия простаци да те натаковат, а искаш да натаковат и нас? Нема да стане!
Di Passo
Di Passo преди месец
Всичко хубаво, но като чух призива за ваксините картинката ми стана ясна. Не са самостоятелни хора. Големи стоят зад тях. Пак ще бъдете излъгани. Аз не, защото не гласувам. А и да видим какво ще каже Гриша Зарков за прозрачността: bgpost.info/post/r7OktonLp3yU3Zs/video
Ицо Ицо
Ицо Ицо преди месец
Знаете ли тези двамата от какви семейства произхождат?
Primum Pares
Primum Pares преди месец
Определено си искаме лева и не желаем ваксините.
Georgi Kolev
Georgi Kolev преди месец
Хора единствено вярвайте на тези които не употребяват името Пеевски а ТИМ до сега такъв смелчага не се е появил и явно няма да се появи докато са живи УСПЕХ
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
В ТАЯ ПАРТИЯ СА ОБИКНОВЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАГЛИ ПРОСТАЦИ, БРУТАЛНИ МОШЕННИЦИ И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! КИРЧО ПАПУРА ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ЗАТВОРА! За прегазването на Българската Конституция чрез невярната декларация го грозят между 3 и 5 години! Това гласи българския закон! Ако не влезе в затвора значи нямаме държава!
Kalina Popova
Kalina Popova преди 28 дни
и защо кълнеш като селска тетка?
Kalina Popova
Kalina Popova преди 28 дни
@Georgi Jivkov И за какво да ти завиждам, сигурно си много, много красив, много успешен, много, много интелигентен, е, поне пишеш грамотно,вероятно си образован, ито си учил, преди тази анархия да навлезе в образованието. Но анализът ти и синтезът ти никакви ги няма,вероятно добре си се наредил на геберската хранилка,а оттам моралът ти е под въпрос .И
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди 29 дни
@Kalina Popova Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Не си мисли че съм умрял за тебе, мила, не ставай смешна! Но да знаеш Злобата, мила, злобата и завистта ще те вкарат в гроба, дори по-рано отколкото управлението на Фатмака, Зелените чорапи и Харвардците!
Kalina Popova
Kalina Popova преди месец
@Georgi Jivkov твоите мръсни сребърници не ме вълнуват,иедвали имаш моите доходи поне на този етап, не ми пиши повече, моля
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
@Kalina Popova Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Обида!????! Никога не съм те обиждал, мила ми мисирке, но продължавам да твърдя че завистта ти към моите доходи е смъртен грях! И Господ ще те накаже за това! Приеми че съм по-богат от тебе и живей спокойно, така както аз мога да приема спокойно че Бойко Рашков Имотния е в пъти по-богат и от мене и от 99% от българите!! Какво като ги е откраднал, човека? Голяма работа! Важното е да сме положителни!
Katya Lishkova
Katya Lishkova преди месец
Герберки тролове! Само 66 с палец надолу !? Ха,ха ха...... Губите си силичките.... Само така ! Не очаквам отговор...имам копие на имената на всички Тролове от Герб! Стойте си мирно !
Виолета Петрова
Виолета Петрова преди месец
@Katya Lishkova Кой пък та пита теб, кво желаеш и не желаеш. И като не си дебил, що се обиждаш. Явно се разпознаваш, като такава.
Katya Lishkova
Katya Lishkova преди месец
@Виолета Петрова А има и от недебилните...в чата ! Щом сме Ви под нивото защо вземате отношение по написаното от мен? Нали пиша ,че не желая да ми отговоря някой ?
Katya Lishkova
Katya Lishkova преди месец
@Georgi Jivkov Какво гласи закона за над 1 милиона Евро и златни кюлчета в спалнята на ББ ...че нещо не разбрах ?
Виолета Петрова
Виолета Петрова преди месец
Ситуацията в България е неспасяема с това малоумно, дебилно мнозинство.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
В ТАЯ ПАРТИЯ СА ОБИКНОВЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАГЛИ ПРОСТАЦИ, БРУТАЛНИ МОШЕННИЦИ И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! КИРЧО ПАПУРА ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ЗАТВОРА! За прегазването на Българската Конституция чрез невярната декларация го грозят между 3 и 5 години! Това гласи българския закон! Ако не влезе в затвора значи нямаме държава!
Miroslav Todorov
Miroslav Todorov преди месец
Основната работа е да разделя, разделят, разделят и ЗАБЛУЖДАВАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ !!!!!!! САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !!! ДА ВИ СЕ ИЗМОЧАМ НА ПРОМЯНАТА !!!!
Д. Искров
Д. Искров преди месец
Промяната е в увеличението на цените браво много сте умни то се трае до време
Svetla Mandazhieva
Svetla Mandazhieva преди месец
Едно видях чеизбигателите смемного наивни.Вярваме навсеки които сеизправя пред камегите идаобештават вгели некипели
Elida
Elida преди месец
Ами доверете се вече познатите измамници !
Мартин Германов
Мартин Германов преди месец
Здравейте, аз съм от ГЕРБ троловете, както някои титани на мисълта тук наричат инакомислещите. Забелязах, че много хора тук говорят колко лоши са олигарсите и корупцията и са дълбоко убедени, че двамата господа тук са честни хора с родолюбиви наклонности. Затова реших, като един злобен и завистлив човек, да задам няколко въпроса, на които съм сигурен, че вие ще имате отговор, а и те са съвсем незначителни. Господин Прокопиев добър олигарх ли е? Това да погазваш Конституцията и да лъжеш целокупния български народ два месеца дело на некорумпиран и честен човек ли е? Отива ли на организация със зависимости от "Америка за България" и пълна с хора, които благославят САЩ, НАТО и ЕС, да говори за независима национална държава? Съществува ли следната зависимост- хората, които гласувахте последователно за Костов, Царя, Волен, Бойко и Слави и след това им станахте най-големите критици, към ден днешен сте се преориентирали към господата Петков и Василев?
Мартин Германов
Мартин Германов преди месец
@Totenkopf Grgdfhb Аз по-скоро очаквах отговори, но и това ще приема. Не, Пеевски не е добър олигарх и нямам представа защо ме асоциирате с него. А моят въпрос беше към "борците" срещу олигархията и корупцията, като каквито се определят "Продължаваме промяната" и бъдещите им избиратели , за които въздесъщия Пеевски е навсякъде замесен и е по-дефиниция виновен за всичко, но удобно си затварят очите, когато става въпрос за кукловодите на техните партии.
Виолета Петрова
Виолета Петрова преди месец
Отлични въпроси, само че зомбитата, няма как да ти отговорят.
Totenkopf Grgdfhb
Totenkopf Grgdfhb преди месец
Вашият гн пеевски добър олигарх ли е?
Atha YT
Atha YT преди месец
точно така петков и василев ивсички зад тях ще гласувам за тях
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
В ТАЯ ПАРТИЯ СА ОБИКНОВЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАГЛИ ПРОСТАЦИ, БРУТАЛНИ МОШЕННИЦИ И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! КИРЧО ПАПУРА ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ЗАТВОРА! За прегазването на Българската Конституция чрез невярната декларация го грозят между 3 и 5 години! Това гласи българския закон! Ако не влезе в затвора значи нямаме държава!
Emo CR
Emo CR преди месец
Ако народът се върже на тия двамата, значи нацията ни е тотално деградирала. А Кирето с невярната си декларация трябва да дава обяснения в прокуратурата.
Emo CR
Emo CR преди месец
@Georgi Jivkov не е между 3 и 5, а до 3, но и това стига.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
В ТАЯ ПАРТИЯ СА ОБИКНОВЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАГЛИ ПРОСТАЦИ, БРУТАЛНИ МОШЕННИЦИ И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! КИРЧО ПАПУРА ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ЗАТВОРА! За прегазването на Българската Конституция чрез невярната декларация го грозят между 3 и 5 години! Това гласи българския закон! Ако не влезе в затвора значи нямаме държава!
Milena Saveva
Milena Saveva преди месец
Защо тези журналисти не задават актуални въпроси, като например какво мислят, трябва ли България да приеме еврото, какво мислят за проекта "Три морета", обмислят ли увеличение на концесионните такси, отношението им към Инстамбулската конвенция, и други такива ...а само общи неща и нищо съществено.Нали трябва да разберем позициите им по важни въпроси????
Виолета Петрова
Виолета Петрова преди месец
Защото всичко е спектакъл, организиран за простата маса. Иначе и аз бих искала да чуя отговорите на тези въпроси, макар че вече ги знам. Тия марионетки са там за да обслужват интересите на кукловодите, така че ни е нужно чудо нещата да се променят в интерес народа.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
В ТАЯ ПАРТИЯ СА ОБИКНОВЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАГЛИ ПРОСТАЦИ, БРУТАЛНИ МОШЕННИЦИ И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! КИРЧО ПАПУРА ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ЗАТВОРА! За прегазването на Българската Конституция чрез невярната декларация го грозят между 3 и 5 години! Това гласи българския закон! Ако не влезе в затвора значи нямаме държава!
Тодор Тонев
Тодор Тонев преди месец
Според гостите почтени са само тези, които се съгласят да им дадат цялата власт. Трябва им партия от мишоци без мнения които ще си отстъпят или продадат листите. Едно към едно с партията на слави започват
Silvia Moskova
Silvia Moskova преди месец
НЕ, БЛАГОДАРЯ !!! Хора,които искат да ни определят бъдещето с "информирано съгласие" -плавен преход от тоталитаризъм и анархия към деспотизъм и фашизъм !
Krasimir Dimitrov
Krasimir Dimitrov преди месец
Това е отражението на моето поколение. Това са принципите, които имаме и някак си, не мога да приема Б.Б., да бъде моето отражение в политиката. Няма да пожелая успех, защото ще го постигнете, ще пожелая сила във Вас и семействата Ви.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
В ТАЯ ПАРТИЯ СА ОБИКНОВЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАГЛИ ПРОСТАЦИ, БРУТАЛНИ МОШЕННИЦИ И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! КИРЧО ПАПУРА ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ЗАТВОРА! За прегазването на Българската Конституция чрез невярната декларация го грозят между 3 и 5 години! Това гласи българския закон! Ако не влезе в затвора значи нямаме държава!
Кирил Евтимов
Кирил Евтимов преди месец
Заплата за летищен персонал . . не е мръднала от 2009 година ,заплата за тежък и сресов труд без фиксирано време- 1000 лева?!? ,нормално е да се искат 2500 лева ,щом вълка даваше на шофьорите от Волф толкова през 2008?!та тиа "приятели"искат да прилапат милиарди отново ,ДА АМА НЕ ,защото Любовта ИДЕ?!? . . . . .
Tatyana Petkova
Tatyana Petkova преди месец
Поздравления,това са хора на бъдещето!Успех!
Виолета Петрова
Виолета Петрова преди месец
@Стефан Иванов Абсолютно.
Стефан Иванов
Стефан Иванов преди месец
Горката България .Какво още я чака.
Kалин Aтанасов
Kалин Aтанасов преди месец
Продължаваме лъжите..!!! Американски фалшиви ,.почтенни” демократи.🤮💩🦶🏾
Антоан Найденов
Антоан Найденов преди месец
"3 Защото наредбите на народите са суета: отсичат дърво в гората, издялват го с брадва дърводелски ръце, 4 украсяват го със сребро и злато, прикрепяват с гвоздеи и с чук да се не клати. 5 Тези богове са като стълб, изгладен на струг, и не говорят; тях ги носят, защото не могат да ходят. Не плашете се от тях, защото те не могат да сторят зло, но и добро да сторят не могат. 6 Няма Тебе подобен, Господи! Ти си велик, и името Ти е велико чрез Твоята мощ. 7 Кой не ще се побои от Тебе, Царю на народите? защото само на Тебе се пада това; понеже между всички мъдреци у народите и във всички царства няма Тебе подобен. 8 Те всички до един са неразумни и глупави; суетно учение е дървото" (Иеремия 10:3-8). "Не бойте се и не се плашете: нали отдавна ти възвестих и предсказах? И вие сте Мои свидетели. Има ли бог освен Мене? Не, друга твърдиня никаква не зная" (Исая 44:8).
Venci Borisov
Venci Borisov преди месец
Аз съм за Възраждане, но тия момчета ме заинтригуваха. Хареса ми лошата новина, че всички българи трябва да запретнем ръкави и да си оправим държавата. Ако могат тези младежи и Възраждане да влязат в парламента с две силни парламентарни групи, може и да тръгнат нещата.
pav4o6 [BG]
pav4o6 [BG] преди 26 дни
Наивник
Alexander Stefanov
Alexander Stefanov преди месец
Тези момчета и уродите от възраждане нямат нищо общо като възгледи и облик на държавата.
Todor Belenski
Todor Belenski преди месец
Най-важният въпрос е дали имат някаква зависимост от САЩ. Нека да се каже ясно
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
Естествено! Мустафата лично отиде при Кирчо Папура и при Асенчо Лондонския крадец и Спеца Крадеца на ДДС за да покаже че това са хората на Сорос и ДП на САЩ! Рашо фатмака обърна резбата още преди 2 години и легна на Сорос, като обикновва ку-ва! А сега тъпите рубладжии ще гласуват за него!
Patrick Cooper
Patrick Cooper преди месец
C тези високи цени ... Една дума за временното правителство ... Оставка
Жоро Димитров
Жоро Димитров преди месец
Браво момчета. Българите имаме нужда от хора като вас. Млади хора със западно демократично мислене.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
В ТАЯ ПАРТИЯ СА ОБИКНОВЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАГЛИ ПРОСТАЦИ, БРУТАЛНИ МОШЕННИЦИ И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! КИРЧО ПАПУРА ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ЗАТВОРА! За прегазването на Българската Конституция чрез невярната декларация го грозят между 3 и 5 години! Това гласи българския закон! Ако не влезе в затвора значи нямаме държава!
S.P.Q.R OCTAVIANVS AVGVSTVS
S.P.Q.R OCTAVIANVS AVGVSTVS преди месец
Ами разбра се вече къй дава милионите за покупка на партии и парите за купуване на избиратели. Изтече информацията - това са Валентин Златев, Прокопиев и Бобоков под диригентството на Радев. Така, че всичко е ясно. Ръководството на операцията е на Решетников, изпълнението и резидентурата е на Радев със финансирането от изброените вече т.нар. "бизнесмени"
Николета Балканска
Николета Балканска преди месец
Подмяната продължава
valentina val
valentina val преди месец
Ще повърна!
Виолета Петрова
Виолета Петрова преди месец
Ми то наистина си е за повръщане, с тези отвратителни мекотели.
Necip Mehmed
Necip Mehmed преди месец
samo ste giltas spoko
Necip Mehmed
Necip Mehmed преди месец
edna svirka da mi napravis i nema da povrastas pove4e
Svetla Petrova
Svetla Petrova преди месец
Браво Браво, Аз нямам думи да изразя благодарността и радостта към вас Вие Сте АПСОЛТНИ. Споделяте мойте идеи и ценности за една Процъфтяваща държава и един народ с силен дух. Желая Ви успех.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
В ТАЯ ПАРТИЯ СА ОБИКНОВЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАГЛИ ПРОСТАЦИ, БРУТАЛНИ МОШЕННИЦИ И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! КИРЧО ПАПУРА ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ЗАТВОРА! За прегазването на Българската Конституция чрез невярната декларация го грозят между 3 и 5 години! Това гласи българския закон! Ако не влезе в затвора значи нямаме държава!
Go Shu
Go Shu преди месец
Защо нито един журналист не им задава неудобни въпроси? Къпят ли се двамата леви ултра популисти в медийното ложе? Защо така бе български медии? Да не би и вие да сте в схемата с козяк 16? :) ееееее Не, че не ва знаем де :)
Go Shu
Go Shu преди месец
@Nikolay Kyosev 90% от медиите в света са Леви и социалистически. България не прави изключение.
Nikolay Kyosev
Nikolay Kyosev преди месец
Само дето може да са леви само по сексуална ориентация, по друг начин - не.
Николета Балканска
Николета Балканска преди месец
Продължаваме политиката на Американското посолство..... Заклех се!
Василка Гатова
Василка Гатова преди месец
@Николета Балканска че
Николета Балканска
Николета Балканска преди месец
Страшното е, че ще трябва да избираме само из между антибългарски партий - "Спасители на България" , от трън та на глог
npocToBaT
npocToBaT преди месец
По-добре американско, отколкото руско. Руската политика е меко казано дебилна. Личи си от самолет! Ако не искате американско робство, гласувайте за " Възраждане ". Аз обаче съм българин и не смятам да гласувам за русофили и антибългари.
Silviq Mincheva
Silviq Mincheva преди месец
Почтенният Петков попълни декларация с невярно съдържание за гражданството си още първия ден на влизането в политиката Василев умен крадец и тяхното протеже Спецове мошенника Вярвайте им
Doychin Kutsarov
Doychin Kutsarov преди месец
Ако ГЕРБ си признаят за корупцията ще седнат да преговарят с тях??? о0 Е тва ако си вярват или са прекалено наивни или просто са същите схемаджии.
Georgi Jivkov
Georgi Jivkov преди месец
В ТАЯ ПАРТИЯ СА ОБИКНОВЕННИ НЕКАДЪРНИЦИ, НАГЛИ ПРОСТАЦИ, БРУТАЛНИ МОШЕННИЦИ И АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ! КИРЧО ПАПУРА ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ЗАТВОРА! За прегазването на Българската Конституция чрез невярната декларация го грозят между 3 и 5 години! Това гласи българския закон! Ако не влезе в затвора значи нямаме държава!
Асен Миланов
Асен Миланов преди месец
Как ще се опазят от мафията на Близнашки Гергов и Доган? Там дерибействат с народна пара на готово кретени като Крушарски Пеевски Пилета и Вълци една камара изроди...
Стефан Иванов
Стефан Иванов преди месец
Да са живи и здрави тези двама играчи и Бог да им прости за многото лъжи които говорят.Подкрепете ги.Но събирайте камъни за тях и сводника на олигархията Радев.Виждали сме ги и преди такива като тях.
Toki Woki
Toki Woki преди месец
*Любимият Турски сериал на ГЕРБЕРСКИТЕ ТРОЛОВЕ - Опасно изкушение - "Кюлче чемедже..."*
Стефан Иванов
Стефан Иванов преди месец
Браво момчета.Няма да ви бъде, много сме лъгани .Минаха и други като вас.
hristo simeonov
hristo simeonov преди месец
тея за колко дни ще ни оправят, казаха ли, че не издържах повече от 3 минути, поредните смешници, щяли да направят промяна и как по - точно , празни приказки, трябва да тръгваме напред да си изберем посока, дъра бъра , нищо конкретно като мярка !
Виолета Петрова
Виолета Петрова преди месец
Абсолютно. Много думи, никакво съдържание. Но тези марионетки са там, главно, за да приспиват масата дебили.
Toki Woki
Toki Woki преди месец
*_Борисов: Сам като куче в Банкя очаквам края си!_* 😢 😢 😢
Silviq Mincheva
Silviq Mincheva преди месец
Иска ти се но е видиш зимата колко са кадърни
Toki Woki
Toki Woki преди месец
*Партия - ГЕРБ в България няма да издига свой главен кандидат за КРАЖБИ на предстоящите избори. Първостепенна задача е първо да се опитат всички да го изпреварят...*
Toki Woki
Toki Woki преди месец
*Всъщност, когато ПАРТИЯ ГЕРБ не знае къде отива, тя вече е пристигнала там.. При това се питат:- Закъсняхме ли?*
Toki Woki
Toki Woki преди месец
*Постижението на ГЕРБЕРСКИЯТ ТРОЛ - Световен шампион с най-остро пронизваща тъпотата.*
ИГРАЕМ SQUID GAME С КИНДЕР ЯЙЦА!
13:36
Andy Studio
Показвания 181 хил.
Torino & Pashata - Любов или Не [ OFFICIAL 4K VIDEO ]
2:43
KINGS RECORDS
Показвания 676 хил.
73* Questions With Adele | Vogue
18:29
Vogue
Показвания 8 млн.
120 минути: Коментар на водещия: Спиралата
5:05
ИГРАЕМ SQUID GAME С КИНДЕР ЯЙЦА!
13:36
Andy Studio
Показвания 181 хил.
Torino & Pashata - Любов или Не [ OFFICIAL 4K VIDEO ]
2:43
KINGS RECORDS
Показвания 676 хил.
73* Questions With Adele | Vogue
18:29
Vogue
Показвания 8 млн.
🏡 ФЕРМЕРСКИ ИГРИ: Участници
31:44
Elexa
Показвания 106 хил.
Clash Royale: Update Teaser! The King Discovers a Secret...
1:46
Clash Royale
Показвания 2,4 млн.
JULIUS DEIN - STICKY NOTE PRANK!! 🤣 - #Shorts
0:54
Julius Dein
Показвания 54 млн.
Музикантът на момента - Меди - Събуди се...(17.10.2021)
19:42
Публицистиката на NOVA
Показвания 44 хил.
ЗАТВОРЕНИ ВКЪЩИ
17:57
Milena | MyBoxofBeauty
Показвания 35 хил.
FYRE - Не Ме Боли (prod. by VITEZZ)(Official 4K Video)
3:50
FyreHateCity
Показвания 339 хил.